Bir ara hesap açma işi almıştım sınırsız şekilde hesap açılmasını istiyordu arkadaş bir platformda.
Yoğun tempo ile saatte 25 hesap açabiliyordum tanesine 5 ₺ veriyordu ve yaklaşık 4-5 ay önceydi.
Hiç bir uğraş vermeden sadece şifre mail copy paste ile aylık 4000 ₺ ödeme alma imkanım vardı mesela günde 1 saat ayırarak.
Günde 1 makale yazılsa seo uyumlu olduğu için en ölü 100 kelimesi 8 ₺ olsa 600 kelimelik. Ayda sadece 1440 ₺ makale tutar. Ki kaliteli SEO uyumlu makale sadece zaten 1 saati aşar.
Günlük 60 ₺'ye makale yazıp, yayınlayıp üstüne birde 5 film yayınlamaya çok az değil mi? 1-2 saatini sadece bir işe veriyorsun ve bir çiğköfte parasını çıkaramıyorsun..
En azından 2400 falan olmalıydı kanımca. Yine de herkesin kendi bütçesi tercihi saygı duyarım tabiki.
Ben bu arkadaşın verdiğine çok demiyorum. Ama bir sıfır eksik diyincede ne bilim ülke şartlarında biraz abartı gibi geldi.
Tabiki hiç bir emeğin karşılığını kimse çöp edemez, etmemeli zaten. Bu işten anlamam ama arkadaşın dediği gibi günde 1 saatlik işede bi asgari ücret beklentisi olmasın bi zahmet.
Son cümlenizde dediğiniz gibi herkesin tercihine saygı duyarım. iyi kazançlar inşallah.