evet aynı olay oluyordu ardından kusma hatta devam ederse bayılmaya kadar ilerliyordu bu durum ben de, buraya yazayım belki ihtiyacı olan olur öncelikle ilk gitmemde farklı ilaçlar verdiler işime yaramadı, farklı psikiyatri doktoruna gittim dedim böyle böyle bu ilaç işime yaramadı farklı ilaç yazdı o da işime yaramadı nasıl anlıyorum işime yaramadığını 15 gün düzenli aynı saattte verilen ilacı kullanıyorum hala devam ediyorsa yaramıyor demektir.
Ardından burada kaşüstü hastanesi var merkeze bi tık uzak bu sefer oraya aldım bayan doktora her şeyi tekrar anlattım ilaçlarda işe yaramadı dedim bana Secita 10mg verdi kullan tekrar gel dedi ancak tok karna mutlaka günde 1 defa iç dedi sabah, yemek ardından içmeye başladım içtikten sonra çok dinç hissetmeye başladım ancak akşamları sanki ilacın etkisi bitiyor gibiydi ama daha sorun yaşamamıştım ilacı bitirdim ve tekrar aynı doktora gittim teşekkür ettim ardından dedim bi üstü varsa çok iyi olur çünkü sanki akşama doğru etkisini azaltıyor diye belirttim bu sefer Secita 20MG olanı bana yazdı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum gram sorunum yok artık Allah'a şükürler olsun.
Ancak size tavsiyem tek doktor ile çözüme varmayın ilaç 15 gün işe yaramadıysa 15 gün sonra farklı doktora randevu alıp ona bu durumu belirtin sonuç alamadım diye bu işin peşini bırakmayın mutlaka çözüm bulacaksınız.
Not: İlaç için ilk önce doktora başvurun zaten psikiyatri doktoru yazmadan bu ilaçları alamıyorsunuz lütfen doktora gitmeden ilaç almayınız mutlaka doktor yazsın.
Teşekkür ederim paylaştığınız bilgi için. İnşAllah herkese şifa olur.