"sadece daha özverili bir insanlık" diyelim, umarım dediğimizle kalmayız belki de insanlık olarak değişir ve bazı şeylerin farklılıklarına varmış oluruz. Depremde hayatını kaybeden herkese allah'tan rahmet yaralılara da acil şifalar dilerim. yakın arkadaşlarımı depremde kaybettiğim için ne demesi bazen zor oluyor insana.
Eğer kazanırsam hangi hediye olursa olsun burada bir öğrenci kardeşime hediye edeceğim.
Allah tekrarını yaşatmasın, Allah geri de kalanlara sabır versin inşAllah.
Kazanırsam hediyeyi bağış yapacağım.
Bir yıl geçti diye unutmamalı, yardım taleplerinin olduğu sayfaları takip etmeli, hatta profillerimizde paylaşmalıyız. Allah kalanlara sağlık, sabır ve sıhhat versin.
Katılıyorum. Bana çıkarsa depremzede bir arkadaşa iletin inş.
Allah tekrarını yaşatmasın inşallah, Allah geride kalanlarada sabır versin Hayırlı kandiller
Tekrarının yaşanmamasını temenni ediyorum depremzede arkadaşlara da sabır diliyorum
Katılıyorum. Umarım daha tedbirli oluruz ve bir daha yaşanmaz
Katılıyorum. Allah geride kalanlara sabır versin inşallah.
Rabbim tekrarını yaşatmasın. Hayırlı kandiller..
İnşallah ihtiyacını olan biri kazanır Hocam
Katılıyorum, Allah bir daha yaşatmasın.
Katılıyorum.
Allah bir daha yaşatmasın...
Çok zor günlerdi yardım merkezlerine tır yüklemeye gidince ne kadar çok güzel insan yaşıyor dedim. Herkes elinden geleni yapıyordu. inanılmaz cömert yardımsever vatandaşlarımız var.
Üzerinden tam bir yıl geçti. O topraktan gelen korkunç sesi, camdan dışarı bakakalmamı, kanımın donmasını asla unutamam. Biz öyle korkmuşken o deprem anında aklıma sadece, bir yerlerde kıyamet kopuyor yürekler yanıyor fikri gelmişti.
Daha önce böyle bir kriz anı veya kaza anı yaşadıysanız bilirsiniz o an zaman genişliyor insanın aklından binlerce fikir akıp gidiyor. Benim aklımdan sadece kıyamet mi sorusu geçmişti. Öyle dehşet bir sesti. Donukluğumu annemin sesi bozmuştu. Üçüncü seslenişinde ancak cevap verebilmiştim. Sadece yerden gelen o dehşet sesi dinleyip dışarıda koşuşan inananları izliyordum.
Biz bu anı 6.8-7 şiddetinde hissetmişiz merkeze uzaklığımızdan ötürü. O an orada olmak nasıl bir şey, hayal bile edemem. Sonrasında şehrime gelen depremzedelerin anlattıklarını ömrüm boyunca unutamam. Nasıl 5. kattan atlamak için cama koştuğunda 5. katın artık zemin olduğunu, çocuğuna siper olup kurtaran, kendini feda edenleri.
Nihayetinde merdivenlerde koşuştururken ikinci deprem oldu. Dışarı çıktığımda tek gördüğüm secde eder gibi yatıp kalkan çam ağaçları ve dalga dalga olmuş topraktı. Filmde böyle bir sahne görsem abartı deyip geçerdim, canlı canlı yaşadım. Pandemide ev bizim güvenli alanımızdı. Aklıma bu fikir geldi. Sağa sola baktım her yer bina. İki gün önce dünyanın en güvenli alanı o an mezar gibi, öldürmeye çalışan bir yapı olmuştu. O anın felaketini hiçbir kelime, hiçbir video, hiçbir film anlatamaz.
Allah o günleri bir daha yaşatmasın.
Allah sabır versin, bir daha yaşatmasın. Katılıyorum.
Katılıyorum, Allah bir daha yaşatmaz inşallah
Allah tekrarını yaşatmasın Geri de kalanlara sabır versin Vefat edenlerin de makamını âli eylesin inşallah..
Allah sabır versin geri kalanlara mekanları cennet olsun
katıldım bana çıkarsa para ödülleri ihtiyacı olan birine verebilrisiniz
Söylenecek çok söz var ama, söyleyecek kimse yok. Derin acılar ve duygular hissettik içimizden çok şey söylemek geldi ama söyleyemedik. Allah tekrardan bunu yaşatmasın, vefat edenlere Allahtan rahmet, hastalara ve yakınlarına acil şifalar dilliyorum. Kandiliniz Mübarek olsun.
Allah rahmetbeylesin muslumanlara geride kalanlara sabır versin
Tüm konup göçenlere desek daha doğru olur demi üstadım.
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah katılıyorum
Rabbim kalanlara sabır versin🙁
Diyecek bir şey yok hocam depremi deprem bölgesine uzak bir şehirde olmama rağmen bir dakika boyunca hissettim ve ev yeni olmasına rağmen yıkılacakmış gibi hissettim deprem bölgesindekileri düşünemiyorum.
Katılıyorum kazanırsam eğer malatyadayım depremde evini kaybeden bi aileye vereceğim
Katılıyorum. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah
Bana çıkarsa ihtiyacı olan birine verin hocam
Katılıyorum. Allah tekrarını yaşatmasın inşallah
Katılıyorum. Allah geride kalanlara sabır versin.
2023 yılında asrın en büyük felaketlerinden birini yaşadık. Ateş düştüğü yeri yakar ama bu sefer öyle olmadı. Enkaz altında her bir can ateş oldu yüreğimizde. Rabbim bir daha böyle bir afet yaşatmasın. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diliyorum.
Allah sabır versin, bir daha yaşatmasın. Katılıyorum.
Çekiliş için teşekkürler, katılıyorum.
Tekrarı yaşanmasın inşaAllah.
Tekrar yaşanmaması duasıyla..
Allah tekrarını yaşatmasın, Allah geri de kalanlara sabırlar versin inşAllah.
Kazanırsam hediyeyi bende bağış yapacağım.
KATILIYORUM
Allah birdaha yaşatmasın
Bende diyarbakırdaydım ve depremi yaşadım evimizin yakınında bina da yıkıldı o an resmen bina yıkulacaksa yıklısın diyordun o derece biz bu psikolojiyi yaşadıysak kahramanmaraş adıyaman ve hatayı ve kalan diğer şehirdeki insanları hiç düşünemiyorum allah birdaha yaşatmasın biz yaşadık yaşamayanlar hiç yaşamasın amin ölenlerin mekanı cennet olsun kalanlara da allah sabır versin
Katılıyorum. Allah bir daha yaşatmasın.
Katılıyorum. Umarım daha tedbirli oluruz
Umarım yaşanılan şeyler insanlarda biraz da olsa tedbiri ve ihmalsizliği tekrarlatmaz , giden canların hepsinin ruhuna şad olsun konunuz ve insanlık adına olan düşünceleriniz için teşekkür ediyorum , katılıyorum
Katılıyorum, Allah tekrarını yaşatmasın inşallah, Allah geride kalanlarada sabır versin
Allah birdaha yaşatmasın ben diyarbakırda yaşıyorum 500km uzaklıktan gelen depremle bizim şehirde bile binalar yıklıdı çok fazla hasarlı evler oluştu allah birdaha yaşatmasın ama istanbul ve bingöl depreminde de çok korkuyorum özellikle bingöl divimizde 2,3 saatlik yol onda düşünemiyorum bile istanbul zaten allah korusun olursa herhalde ülke çok kötü duruma düşer herşeyimiz neredeyse tüm yatırımlar orda olduğu için yardımlar aşırı mı aşırı aksar
Hayırlı işler, bol kazançlar dilerim.
Rabim tekrar yaşatmasın inss.
Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Zor günlerdi.. Allah bir daha yaşatmasın.
Çekiliş linki :
https://analiz.r10.net/cekilis-araci/BeDrob8k1707717148
Kazananlar;
1. Kazanan :
@Tevfik;
2. Kazanan :
@devopsbyxvan;
3. Kazanan :
@melekkgk;
Yedek Kazananlar
1. Yedek Kazanan :
@Polat1903;
2. Yedek Kazanan :
@bymemoli;
3. Yedek Kazanan :
@softmush;
Kazananlar 3 gün içerisinde ödülünü almak/bağışlamak için tarafıma dönüş yapmalıdırlar. 15.02.2024 Tarihine kadar geri dönüş yapılmaması durumunda yedek kazanan ödülü alacaktır.
Saygılarımla...