Herkese selam, 10 gün güncellemesi+ ( artık minimum 10 günde bir olarak güncellecek süre daha uzun olabilir 15-20gü gibi)
Hesabı satılığa çıkarmıştım ancak hesap 10K'dan sonra daha iyi bir ivme yakaladı 2 günde bir video atmaya başladım bazen 3 bazen 4 günde aralık verdiğim oldu. Kendi işim nedeniyle yoğun bir dönem geçiyor hergün 1 videoya çekmeye çalışıyorum yinede.
Hesaba günlük minimum 350 takipçi gelmeye başladı.
Keşfette olmayan videolar min 50K+ 1K like+ / Keşfetteki videolar ise 1M+ 800K+ şeklinde ilerliyor. 2 haftada bir mutlaka keşfette 2-3 video oluyor ( 1 reelsin atıldığı andan itibaren 3-7 gün performansını baz alıyorum ben her zaman çünkü bazı videolar 70K izlenip bir anda 700Kya fırlayabiliyor bir kaç günde )
Hesabın hikaye izlenmeleri 3-7K arasında gidip geliyor ( 3.5K da olabiliyor 6K da)
Hesabı satılığa çıkardığımda tok satıcı olduğumu, hesabın organikliği sebebiyle bot/pasif hesaplarla kıyaslanamayacağını baz alarak yazdığım fiyat üzerinde sabit tuttum ancak hesabı merak edip yazan vasıfsız insan topluluğuna bir süre sonra dönmedim, kimsenin kimsenin vaktine saygısı yok bu tip insanlar keşke bu forumu kullanmasa.
Hesabın satış konusunu yine ekliyorum ancak satmaya pek istekli değilim o konuyuda kitle büyüdükçe güncelliyorum. ( Hesabı merak ettiğiniz için rahatsız etmeyin ciddi alıcı varsa wp üzerinden yazabilir vaktim olursa dönüş yaparım. )
Not ; Konuyu takip ediyorsanız ve hesabın satış konusuna sadece merak ettiğiniz için PM & WP üzerinden ulaşırsanız r10 teyidi almadan kullanıcı adı vermiyorum. Ciddi olmadığınıza kanaat getirirsem r10 üzerinden blockluyorum, konularımı ve satışlarımı takip edememeniz adına.
Satış konusu ;
https://www.r10.net/instagram-hesap-...i-satista.html
Hesabın güncel istatistikleri aşağıdaki gibi ;
Not : Hesap 27.12.2023 tarihinde açıldı (ortalama 40-45günlük hesap) ve açılış tarihinden bu yana olan etkileşimleri göstereceğim artık.
Konuyu takip için etiket isteyen arkadaşlara ( Lütfen yorum olarak takip yazınız ) bildirim gitmesi adına etiketlemeye devam ediyorum;
@ozcanal60;
@Yusufh2o;
@Sayer;
@tahaakekin;
@Senatesmedya;
@Melihhh;
@bay17;
@AarjinN;
@EFG;
@solakfath;
@Teksen_06;
@CeoAli;