Bu forumda veya diger her yerde defalarca yazdim yurt disinda hayat kesinlikle toz pembe degil veya herkes cuvallarla para kazanmiyor cok calisip cabalayip azimle mucadele edip kafayi kullanip firsatlari degerlendirenler maddi olarak tabiki refaha kavusuyor su durumda Ekonomik kriz heryerde var ama turkiyedeki gibi insanlar surunmuyor ama ornegin amerikaya gelip perisan olup geri donenlerin sayisi cok cok fazla aylarca is bulamayanlar var ve hep derim yurt disina cikacak olan kisilerin mutlaka gunumuzde gecerliligi olan en az 2 meslek veya iyi bir alanda uzmanligi olmasi biraz dil bilmesi ve bir miktarda tabiki para lazim yazacak cok sey var ben isterimki 80 milyonun hepsi usaya gelsin gelsinde sadece cozumun gitmek olmadigini gorsunler mesele gitmek degil gidince tutunabilmek 2013 senesinde amerikaya cebimde 34 $ parayla indim ayni gece manhhattanda ise basladim ilk haftaligimi Alana kadar trenlerde uyudum sandalyede koltukta uyudum ama elimde 4 meslek vardi hic is aramadim hep is beni aradi cok basit aranan kisi olamazsaniz arayan kisi olursunuz buralar kotu gelmeyin diyenler aksama kadar tiktokta direklerde dans edenleri izleyip kendini gelistiremeyip kendi.... beceriksizliklerini gittikleri ulkeye maal edenlerdir simdi yanlis anlamayin ama bazi arkadaslar usaya geliyor meslek yok , dil yok , para yok , beceri yok , azim yok ,istek yok ee istiyorlarki armut pis agzima dus kafalarina gore calissinlar kimse emir vermesin halbuki turkiyede calisanlara insan muamelesi yapmiyorlar ise girene kadar 40 takla atiyorlar ne hikmetse yurt disina cikan kendini Aslan zannediyor 2 3 ay is bulamayip tipis tipis ulkeye geri gidiyor yani kendi eksiklikleri beceriksizlikleri ve kendilerinde olmayan seyler yuzunden baskalarinin gelmesinide istemiyor halbuki cok guzel bir soz vardir
Kendi isigina guvenen baskasinin parlamasindan rahatsiz olmaz olmamalida ama bazilari oluyor herneyse
Yurt disinda kimse kimseye sihirli degnekle falan dokunmuyor gozunu acip firsatlari degerlendireceksin azimli olup meslekler istek ve becerilerinin konusacak para kazanma konusuna gelince herhangi bir ust limit yoktur ayda 200 bin tl de kazanabilirsiniz 500 bin tl de veya aylarca is arayip geri gidebilirsinizde tamamen sizin becerilerinize kalmis simdi yanlis anlamayin ben 2013 senesinde cebimde 34 $ parayla geldim agada benim pasada benim heryer amerika ama kesinlikle yurt disina donanimli gitmek zorundasiniz sartlar biraz daha zorlasti ... ama yapamazsin bosver diyenlere aldiris etmeyin ve imkaniniz varsa mutlaka deneyin ...haydi bol sans.