Haz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç gitmedim, gitmem de.

Derdimi spontane bir şekilde rastgele insanlara anlatırım genelde. Oturup, uslu bir çocuk gibi birine bir şeyler anlatmak; onun yönergelerini emir telakki etmek bana göre değil. Hele hele karşımdaki kadınsa manipüle eder, üstünlük kurarım. Öyle rezidansta oturup, tatlı tatlı işine gidip gelen biri bana yardımcı olamaz.

Bazı ünlü psikologları hariç tutuyorum. Benden yaşça büyük, hayat tecrübesi oturmuş olanları. Onlarla muhabbet etmek ve feyz almak isterdim.
Hocam psikologa gittiğinizde derdinizi anlatıp sohbet etmezsiniz, veya feyz almazsnız zaten Elbette her psikolog için aynı şeyleri ben de söyleyemem ancak psikologlar,
Sizi tanımaya çalışır, kişiliğinizi ve davranışlarınızı analiz eder. Size yaşadığınız sorunları çözmeniz için profesyonel tavsiyelerde bulunur. Bu size bir arkadaşın "üzülme geçer, takma kafana" diyeceği türde tavsiyeler değildir. Hayata bakış açınızı, kendinizi yeniden değerlendirmenizi, sınırlarınızı keşfedebilmenizi sağlar Sadece bahsettiğiniz problem(ler)e yönelik olarak değil, genel bir iyilik haline bürünmeniz için telkinlerde bulunurlar