Dijital ebook,logo tasarım, vektör,stock fotoğraflar bu ürüne giriyor mu? Ayrıca biraz indirim yapabilirseniz düşünebilirim
Konuda ki WhatsApp dan yazarsanız detaylı bilgi ve elimden geldiğince yardımcı olurum tabii
Haftada 25.000₺ kazanan birisi neden 900 ₺ eğitim kitap satar sorusu aklımdan çıkmıyor
Hafta da 25 değil, 50bin kazandığım zamanlarda oldu şükür. Sorunuzun cevabı konuda ki not kısmında var. Ama buradan da yazıyım. 1 ayda 900 liradan 20 kişiye eğitim satarak 18bin lira ek kazanç sağlama imkanım varken neden satmayı düşünmemeliyim ? Bir yere bağlı kalarak yükselemezsiniz. Benden size tavsiye eğitimler alarak kendinizi geliştirin. Bir süre sonra aldığınız eğitim ve tecrübeler sonrası kendi eğitiminizi çıkararak verdiğiniz emeğin karşılığını alabilirsiniz. O kadar çok işime yarar ücretli ücretsiz eğitim aldım ki, şahsen hiçbirinin parası gözüme gelmedi. Size de tavsiye ederim.. 4-5ayda araba alabilecekken , 10 sene de almayı tercih edersiniz gibi konuşmuşsunuz. Saygılar, yorumunuz için teşekkür ederim