myildirim43 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ellerinize sağlık hocam. Benzer görüşler içerisindeyiz özellikle dövizle ilgili. Pek çok uzman seçimden sonra dolar-euro ivmelenmesi öngörüyor ve hatta 40-45 TL rakamları telaffuz ediliyor. Ancak alım-satım makaslarından dolayı yüksek meblağlar olmadıkça dövize yatırım yapmak pek mantıklı gelmiyor.
Özellikle borsa istanbul'da son 2-3 hafta inanılmaz ivmeli geçti, 7900'lere kadar düşmüştü, şu an 9000'in üzerinde.
Portföyünüzde paylaştığınız hisseler arasında SDTTR göremedim, sizin ilginizi çekebilecek bir firma olduğunu düşünüyorum. O da son 3 haftada 290 TL'den 423 TL seviyesine kadar yükseldi takip ediyorsanız.
Takipte kalmaya devam ediyoruz
Teşekkür ederim hocam Paylaştığım hisseler henüz portföyümde değil. Ben olsam değerlendiririm dediğim hisseler arasında olanlar. Açıkçası yükselen değil tam tersine düşenlerin peşine hatta fiyatını uygun gördüklerimi alıyorum. Hali hazırda yükselmiş olanlar düşeceği için düşecek olanı almaya ne gerek var Ek olarak paylaştığım hisselerin değeri USD bazında uygun olanlar. Ama biraz daha düşmelerini bekleyeceğim YTD