üstadım yaşını bilmiyorum ama.... para biryerden akıyorsa küfeyi doldur. inan yaşın ilerledikçe daha niceleri çıkacak karşına....

ama şurası bir gerçek ki zaman yönetimi yapıp (evet biliyorum böyle havalı abidik gubidik lafları bend e sevmiyorum ama) bu işi bölüştürmek de lazım. ileride bir aile kurduğunda bu işi öğrenmiş olman lazım yoksa pekçok şeyi kaybetme riskiyle karşı karşıya kalırsın. insan neticede sosyal bir varlık.

ama unutma ki -başka arkadaşlara da yazdığım gibi- bir erkeğin tek ve gerçek dostu banka hesabıdır.

bir de yaşadığın coğrafya olayı var. önümüzde karanlık seneler bizi bekliyor. para -maalesef- herşeyden daha önemli...

şöyle düşün... bu kız sana çok samimi ve içten bir şekilde (evet aynı şeyler ama olsun edebiyat paralıyoruz şurada) ve bir birlikteliğe adım attınız... sonra para kesildi. veya para olmadığı için hiç adım atamadınız... o zaman ne olacak... unutma ki kadınlar şartlı severler, kendilerine verilen güven duygusuna ve yaşam kaliyesine aşık olurlar. hele hele türk kadınları.... bu senaryo her erkeğin çaşına gelir o sebeple "bana olmaz" deme ve planını ona göre yap...

benden söylemesi...