Burası bir forum. 'Bilgiye bir tık uzakken (Google), R10'da konu açmanız...' bunu yazmam kadar gereksiz bir şey yok

Ayrıca, din ve İslam konularında onlarca benzer başlık var. O zaman, aynı aksiyonu neden almıyorsunuz da bu konuda böyle bir söylemle blok yapıyorsunuz?
Burası bir forum olabilir isteyen istediğini soruyor zaten, biz şuan sitem etmesek yine garip garip konular açıcaklar, (domuz derisinden giysi giymek günah mı, yok o,bu,şu günah mı, domuz eti nerden alırım? ) En azından sitemde bulunursak bu tarz saçma konular açılmaz diye umuyorum. Her konuya cevap yazma şansım da yok malesefki

.Her isteyen her istediğini soruyor zaten, bu forumuda çok beğeniyorum. Ben soru konusu açılmasın demiyorum bakın, bu tarz bilgileri kolaylıkla edinmek varken uğraşıp burda bu konuyu açmak gerçekten normal mi? Google'da İlk sayfada buldum nerde satıldığını domuz etinin. Yoksa umrumda bile değil şahıs ne yapıyorsa yapsın. Google'a Sadece 3 kelime yazdım ve sonuçlarda nerde satıldığını buldum
Ayrıca ( " Genelleme yapmayı sevmem ama ülkenin geneli bu şekilde ne yazık ki. Ramazandan Ramazan'a Müslüman olan bir millet ya da Cumadan Cumaya namaz kılan bir millet olarak her türlü b*ku yiyip domuz etine laf etmek en birinci vazifemiz" ) Sizin haddinize midir ki bu tarz bir yorumda bulunuyorsunuz, yorum yaparken de yerinizi bilerek yorum yapınız.