Site adresi: (Sadece ciddi alıcılara)
Üye Sayısı: (Sadece ciddi alıcılara)
Sitenin aylık getirisi: 140.000TL - 200.000TL
Site İçin İstenen Ücret: 500.000 TL (pazarlık usülünce yapılır.)
Sitenin açılış tarihi: 2021
DA / PA Değerleri: -
Kategori / sitenin içeriği: E-Ticret Sitesi
Günlük hit sayısı: 150-200
Ziyaretçi kaynağı: (R10, Google, Sosyal Medya, Kendi Oturmuş Müşterisi, Pazaryerleri VB.)
Domainin yaşı: 4 Year, 211 Days
Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Evet.
Hosting dahil mi?: Kendi üstüne alması daha sağlıklı olacaktır.
Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır.
Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır.
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: EHayır (Yıllık Kullanım Ücreti Var).
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Senelik.
Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır.
Eklemek istediğiniz diğer detaylar ve görseller:

Tüm Detaylar İçin Aşağıdaki Telefon Numarasından Ulaşabilirsiniz.
Tercihim Elden Teslimdir.

✔ Site üzerinde hiç reklam ve seo çalışması yapılmadı. Bunu yapabilecek kişiler ciroları çok kısa sürede X5-6 haline çok rahat getirebilir.

✔ Siparişler, Ödemeler hepsi kontrol edilebilir.

✔ Mevcut olan Stoklar (Yaklaşık 200.000TL'lik Stok mevcut), Pazaryeri Mağazaları ve İstenirse Limited Şirket ile devredilecektir.

Laf Olsun diye satmıyoruz, başka işlerimiz var ve hiç ilgilenemiyoruz.

✔ Hiç ilgilenemeden site adeta kendi kendine satmaktadır. Hem site, hem pazaryeri mağazalarının puanları ve müşteri yorumları çok etkilidir.

GERÇEKTEN ALACAK ARKADAŞLAR TERCİHİM KESİNLİKLE ELDEN TESLİMDİR. Gelin çayımı için yemeğinizi yedireyim cirolara bakın neye bakmak istiyorsanız gelin canlı canlı bakın görün öyle alın.

BEN BU İŞİ CİDDİ ANLAMDA YAPMAK İSTİYORUM DİYORSANIZ ALIN SİZE HERŞEYİ HAZIR KURULU BİR DÜZEN. Tüm Tedarikçilerin, Pazaryerlerindeki kişilerin kontak bilgileri verilecektir.

Telefon: 0 537 365 59 29

Konu Altına Yorum Yaparak Gelirinizi , Site Adresinizi , Karınızı VS PM gönderebilirmisiniz Diyen Arkadaşlara Cevep Vermeyeceğim.

SIRF SİTENİN ADRESİNİ ÖĞRENMEK İÇİN PM İSTEYEN ARKADAŞLARADA CEVAP VERMEYECEĞİM.

GERÇEKTEN ALACAK İNSAN ARAR TÜM DETAYLARI CANLI CANLI DUYMAK İSTER BU YÜZDEN BİRBİRİMİZİ KANDIRMAYALIM.

Yanlış anlamayın 500.000 TL verip alacağınız bir site için sadece konu altına yazıp veya pm atarak site adresi , kazanç vs yazarak bu iş zaten olmaz. Böyle bir yatırım yapacak insan zaten arar ciddi ciddi konuşur.

Bu yazdıklarımı lütfen yanlış anlamayın almayacak arkadaşlar sırf merak için yazıyorlar onlara dil döküyorum boşu boşuna. Alacak adam zaten kendini belli eder.

SİZLERDEN TEK RİCAM ALACAK GÜCÜ OLMAYAN ARKADAŞLAR SIRF LAF SORMAK İÇİN ARAYIP YAZACAK ARKADAŞLAR LÜTFEN ZAHMET ETMESİNLER..

SİTENİN BAZI RAPORLARINI EKLİYORUM AŞAĞIDA..