anne daha önce alıp parasını ödemeden deftere yazdırdıysa ödünç verilip sonra doktor yazınca defterden düşülür.biz bazen öyle yapıyoruz. 2 sene önce yayladayken biz solunum cihazı almıştık.alırken eczacı anneme demişki beğenmezseniz getirin diye.bizde 1 gün ge.ti beğenmedik getirdik.başka marka istedik o daha iyiymiş diye.o marka yok dedi ve söz verdiği solunum cihazınıda geri almadı. bizde bu eczane ile ilişkimizi kestik.
1 ay içinde mi 1 ay sonra telefon geldi ilaçlarınız hazır diye. biz eczaneyi değiştirmiştik artık ordan ilaç almıyorduk.annemin kayıtlı bilgilerini kullanıp raporlu ilaçları yazmış o zaman pandemi vardı ekstra rapor almaya gerek yoktu ) tehdit ettim bunu şikayaet ederim gibi çok konuştum.tamam dedi. sizle ilişkimiz kestim sebebinide analttım solunum cihazı yüzünden müşteriniz kaybettiniz dedim.
Neyse bu arada Adanaya şehire döndük.eviminiz yakınındaki her zamanki eczanemize ilaç yazdırmaya gittik.ilaç süreniz kotanız dolu ilaçları şu tarihte almışsınız dedi.
o eczacı ilaçları yazmış,bana vermedi almadık.ya sattı başkasına yada sistemden silmedi ne oldu bilemiyorum.6a yadan aşağı yaylaya gidemeyeceğimiz içinde birşey yapmadım uğraşmadım.çünkü pis tarafım var bela olacaktım.çektim sineye. hala o eczacı ne yaptı nasıl bir işlem yaptı çözemedim