çöp ettiniz. Her şeyi yazmak için farklı platformlar var ama ? dimi
Burada bazı yaşam tecrübelerini para versek bulamayız. bence faydalı içerikler için off topic kullanılmalı. İnsanların ömrü gidiyor bu lanet yerlerde...
Benzin istasyonlarında kasiyerlere aslında çok fazla ek gelir imkanları vardı siz 1. gününde veda ettiğiniz için görememiş çözememişsiniz. Yanlış anlamayın asgari ücrete günde 12 saat çalışın demiyorum ama siz tecrübe edinmeye ne fırsatlar olabileceğine bile şans vermemişiniz .
5-6 yıl önce bir akaryakıt firmasının 12 benzilği olan bir bölgede müdürlük yaptım pompacı ve market kasacısı arkadaşların nelerden para kazandıklarına bizzat şahit oldum, inanın sizinkinden çok daha ağır şartlarda çalışıyorlardı. 24 saat mesai 24 saat dinlenme ( fazla mesai yok , yemek yok , yol yok ) ve bu arkadaşlar para için direnebildikleri kadar direniyorlardı.
Benzinlik sahibi bir adamın sektöre dair adamın dakikalrca süren tecrübe konuşmasına şahit oldum. Her alanda olduğu gibi işin piçliğiyle ilgili birçok detay varmış. İster işçi olsun ister patron, yumurtaları büyük terbiyesi ahlakı sıfır olan insan her zaman her yerde kazanır. Ama bunun tam tersi olan da it gibi çalışıp eşek gibi aç kalır.