Google hesabınıza sekronize yapmışşsanız, format attıktan sonra tekrar kurulum sırasında format atmadan önceki mail adresini tekrar girdiğiniz takdirde size geçmiş veriler ve uygularmalar geri yüklensin mi? diye uyarı gelmesi gerekiyor.