Kumar bir bataklıktır küçük bir para ile başlar kayberdersin zararı çıkarmak için 2 katını yatırır onuda kaybedersin , Kaşıklı verip kepçeyle ovarlar, bir an önce bırakın farzedin ki 700k parayı komple bir gaspçıya çaldırdınız, Ama kalıcı olarak kumarı bırakmanız lazım bırakmazasınız pişmanlığınız yıllar geçtikçe katlanarak artacak bir süre sonra işler intihar seviyesine kadar gelecek , (bırakmak kolay değil farkındayım) gerekirse destek alın, benimde yaşım 22 daha az önce abim yanımda bilgisayarla oynarken 5k kaybetti bir kere merak edip para yatırmadım yatırma çekme tüm her şeyini biliyorum ama bir kere bile yatırmadım. Ben farklı bir strateji ile ilerliyorum farklı farklı altcoinlere kaliteli iyi projesi olan yatırım yapıyorum( aptos,inj,solana,avax,ens,etc,kda,azero, vb onlarca proje) garantici bir insanım bir gün o kripto paralar 10 x bile yapsa güzel para

Asıl sorulması gerek sorun şu sizin kumarı oynama sebebiniz ne ? Ben ve benim yaşımdaki bir çok gencin isteyeceği hayata sahipmişsiniz elinizdekilerin kıymetini bilememişsiniz ben kendimi bildim bileli çalışıyorum maddiyat yüzünden okuyamadım,sağlığımdan oldum yüksek tansiyon hastalığım var depresyon sıkıntılarım var yıllardır çalışıp eve bakıyorum ama bir kere kumara başvurmadım , abimin oynamasını sebebi maddiyatının olmaması
Ev yok araba yok yatırım yok zaten adamın kaybedecek bir şeyi yok dibin dibinde sayılır , siz neden yatırırsınız onu anlamadım