Harici hddye aktar formatı bas. Forumdan da 50 liraya bi key al win11 pro kur ver.
Malesef harici diskim bulunmamakta hocam.
Mega nz
mega cz
fenadır
mega tr de vardır
yedek alabilirsin
hayırlı olsun bu arada hakkında hayırlısı olsun
fabrika ayarlarına çevirmen yeterlidir hocam, ayrıca sürücü güncellemesi yapabilirsin. İyi olur alacak kişi için.
Sağolasın guşın hocam, dediklerinize de bakacağım, teşekkürler fikirleriniz için.
Kişisel güvenlik için kullanmış olduğunuz hard disk yerine başka disk takarak teslim etmek en sağlamıdır.
Malesef harici hard diskim bulunmamakta hocam, almak için vaktimde yok ne yazık ki
mega nz yi bende kullanıyorum
Deneyeceğim
Kardeşim öncelikle yedekleri ya bir flash disk. Ya da bir harici diske aktar. Yarın sattıktan sonra taşımak ile uğraşma.
Bilgisayara AVG kur. AVGnin çöp kutusundaki dosyaları parçalayarak sil özelliği vardı. Onu kullanarak sil.
Geri dönüş imkanı olmasın.
Malesef flash disklerimin boyutu yetmiyor ve harici diskim bulunmamakta, teşekkürler yorumunuz için. AVG'ye bakacağım.
Eğer internet hızınız yeterli ise online google drive vb. cloud sistemlerine yedekleyebilirsiniz veya farklı bir diske (Flash bellek, ssd vb.) yedekleyebilirsiniz.
Kesinlikle kurtarılmaması için işiniz zor yani deneyimli kişiler yanmış diskten bile veri kurtarabiliyor. Normal şekilde sıfırlanasın derseniz windowsun hard reseti var. Yani windowsun üstüne farklı bir diskten windows kurmak en iyi olacaktır.
50mbps uploadım var yeterliidir diye düşünüyorum, teşekkür ederim yorumunuz için. Satacağım arkadaş bilgisayarcı belli uygun diye direkt alıp kendisi okutacaktır yüksek ihtimal ama insan içinde kuşku kalmasın istiyor, teşekkürler yorumunuz için.