Ben sitenizi çok beğendim şahsen mükemmel duruyor bir kaç gözden kaçmış kısım haricinde mükemmel ben de aynı işi yapıyorum ama kıskandım açıkçası site hem sade hem şık duruyor hayırlı satışlar diliyorum.
Gördüğüm eksikler:
- Arama butonu favorilere götürüyor box'da kaymamı var diye baktım ama search iconu direkt favoriler.php'ye yönlendiriyor.
- Sipariş takip kısmında burayı tıklayarak butonu aktif görünüyor fakat link yönlendirmesi yapılmamış eğer geliştirme düşünülmüyorsa whatsapp'a yönlendirilebilir ve ya Kayıt/Giriş kısmı aktif edilerek siparişlerim sayfasına yönlendirilebilir.
Bunun yanı sıra 2016'dan beri bu işi yapıyorum fakat 8 yıldır müşterilere kişiye özel üründe kapıda ödeme olmayacağını anlatamadım.
Yani siparişi onayla butonuna tıkladığımızda direkt ödemeye yönlendiriyor insert_checkout.php 'de iframe'in üst kısmına:
"Değerli Müşterilerimiz,
Kişiye Özel Baskılı Ürünlerimizde Kapıda Ödeme Hizmeti Sunamıyoruz.
Ürünlerimiz sizin için özel olarak tasarlanıp üretildiğinden dolayı, kapıda ödeme seçeneğini sunamıyoruz. Ancak, güvenli online ödeme yöntemlerimizi kullanarak kolayca alışveriş yapabilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkür ederiz."
gibi bir yazı ve ya banner eklenebilir.
Örnek: