Merhabalar saygı değer arkadaşlarım,
Full stack yazılımcı olarak yıllardır r10 da hizmet vermekteyim. Bir çok projede çalıştık. En son biraz yan gelir olsun diye kendim e-ticaret projesi yapmaya karar verdim. Böylelikle yazılımını, ar-ge ve yatırımımı üstlenerek projeme başladım. Çalıştığım firmaların yazılım ve adwors panelleri ile de ilgilenmekteyim. Kendi bahsi geçen e-ticaret projemiz içinde adwors çalışmaları yapıyorum. Ancak arkadaş bu e-ticaret hiç gözüktüğü gibi değilmiş.Yeniden tecrübe sahibi oldum

.
Trendyol'a girdik Reklam komisyon derken külliyen zarar yazıyoruz. Kargo ücretleri birden 2 katına çıktı . (Biraz da sitem edeyim)
Her işin bir ehli var . Benim işim yazılım
Daha sistematik gitmeye çalıştım birazda mesleğim ile olan bilgim ve tecrübelerime dayanarak ortaya bişeyler çıkarmaya çalıştım.
Ürünlerimiz kişiye özel hediye tasarım ürünlerden oluşuyor.
Bugün sevgililer günü arifesi son 3 gündür reklama yükleniyorum. Bugün 844 Tıklama aldım adwors ile 2k bütçe . Gel gelelim satış oranım çok düşük. Nerde sorun yapıyoruz anlamadım artık tıkandım.
Sizlerin değerli görüşlerine, eleştirilerinize ve tecrübe birikimlerinize ihtiyacım var.
Lütfen sitemizi ve ürünlerimizi inceleyip kısada olsa projeyi değerlendirmenizi istemekteyim.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
Sitemiz için TIKLAYIN