shentaweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah yardımcınız olsun. Güzel günlerin yakında olduğuna inanabilirsiniz. Sabretmenizi öneririm.
Yakında güzel günün olacağı yok kendimizi kandırmayalım daha kara günler günden güne geliyor.

Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Herkes bunalımda, ufak bir kıvılcım büyük yangın çıkartıyor. Ya sabır deyip devam etmek lazım aslında.
Gerçekten öyle. Kafada dönen iğrenç düşünceler var şimdilik onları def edecek akıl sağlığına sahibim sonrasını bilmiyorum.
krbsmhmmd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Probleminiz sağlık yada aileniz değil ise etrafınızdan uzaklaşmaya çalışın hocam. Sizi birilerine bağlayan ekonomik zincirleriniz yoksa en güzel yöntem bu olarak görünüyor. Yakın dönemde bir çok iş/aile problemi yaşadım, hırpalanan ben oldum. Velhasıl vakit ilerledikçe problemleri bir şekilde aştık. İçimdeki hırsı-öfkeyi atamadım, susarsam geçer sandım bir nevi susunca başkalarınca iyi oldum. Bu seferde sağlık problemleri başladı. 3 haftadır gezmediğim/araştırmadığım hastane kalmadı. Hastalık sinsi, kronik bir hastalık bununla uğraşıyorum. Uzmanlarca aldığım cevap yaşın çok genç ilk kez rastlıyoruz oldu. Sizin konuya nasipmiş ilk kez burada paylaşmış oldum.

Sıkıntılar gelip geçici, ekonomik olur sosyal olur hiç biri sizden yada ailenizden mühim değil. Stres malesef yaşamın en büyük düşmanı. Kendinize dikkat edin.
Sıkıntıların arkası bitmiyor. A biterken b başlıyor ama a b c d e f hepsi her yönden gelince yük ağır oluyor ve sığınacak liman bulamayınca boğulmaya başlıyorsun. Ev, iş, manevi, maddi, sağlık, fizik, psikoloji, geniş aile derken diye diye daha fazlası ardı adına gelince.. ama dışarıdan iyiyim bu belkide patlatıyor karşıma geç dünyanın en mutlu insanını göreceğini iddia ederim ama sadece gördüğün kişi o, arkası örümcek ağının üstündeki sinek...