Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam günlük faiz veren bankalar bile günlük %40 civarlarına kadar veriyor örneğin enpara 1m üzerine günlük %37 veriyor burgan %40 günlükler bence daha avantajlı.
tesekkurler hocam, gunluk faizde diger gun faiz duserse dusuk faizden devam ediyoruz degil mi? tesekkurler.

Browland adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ing e-turuncu hesaba bak bir. paranı istediğin süre ile koyabilirsin, 32 günlük, 60 günlük v.b.
o sure boyunca faiz dusse bile benim en bastaki faiz oranim sabit kaliyor sanirim. tesekkurler

WebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hemen hemen her banka %40 üzeri faiz veriyor. 32 günlük yani aylık mevduat ile çevirebilirsin. 1 yıl ya da kilit diye bir şart yok.
tesekkurler.

flatcastradyo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Internet banka sisteminden hesabiniza giris yapip 30 yada daha fazla gun secimi yaparak faize koyabilirsiniz 30 gun dolunca faizi yatar yada bir yilda olur o size kalmis. Bazi bankalarda 1 gunluk dahi mevduat hesabi acabiliyorsun. Tavsiyem faize para koymayin paraniz erir gider %65 enflasyon olan bir ulkede faiz %50 de olsa zarardir. Faizin karli olmasi icin enflasyonun uzerinde olmasi gerekir doviz %50 faizden karlidir. YTD
tesekkurler hocam bakacagim. ben burada usd kazaniyorum trye aileme gonderip onlar da parayi tl olarak faize yatirdiktan sonra 300K turk lirasinin aylik getirisi benim burda araba sigortami benzinimi fitness giderini fazlasiyla karsiliyor gorunuse gore. save etmekten ziyade giderleri kapatirim diye dusunuyorum.

yusuftepe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
keske 1m olsa aylık 40k gerçekten çok iyi iyi olur ek gelir için
insallah en kisa surede paranizin bereketi artar hocam.