Selam değerli R10 üyeleri !
21 Aralık tarihinde Shopier'den 1 ayda 25.000 TL kazanmak başlıklı konu açmıştım. Ve beklediğimden fazla ilgi gördü. Konuyu açma nedenim uygulamış olduğum reklam stratejisi ve pazarlama üzerine bir E-Kitap eğitimi istenip istenmeyeceğini görebilmekti. O konuya ilgi gösteren, eleştiren herkese öncelikle teşekkür ederim. İlgili olan 5 arkadaşımıza WhatsApp üzerinden birebir uygulanması gereken reklam stratejisinin eğitimini verdim. Ve çok şükür olumsuz tek bir dönüş almadım. Lafı çok fazla uzatmadan şuan ki açmış olduğum konuya dönelim.
Evet başlıkta gördüğünüz gibi maliyetsiz reklam vererek 2 Hafta da 78.000 TL kazanç sağladım. Tabi ki sonrasında da bu kazançlar haftalık minimum 5-6 bin olarak devam etti. Bu konu ve eğitim üzerinde yaklaşık 2 Aydır bilgilerimin doğru ve net olduğunu test ediyordum. Artık kendimden emin ve içim rahat bir şekilde E-Kitap çıkarabileceğime karar verdim.

E-KİTAP EĞİTİM İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİ

E-kitap içerisinde shopier'de veya farklı satış yaptığınız platform da Meta , Google reklamları vs kullanmadan çok düşük maliyetler ile, hatta vereceğim yöntem ile maliyetsiz reklam vererek etkili satışlar yapabiliceksiniz. Kitap içerisin de bizzat örnek vererek, satış için kullanacağınız yöntemden tutun reklam metnini nasıl reklam algısı yaratmadan paylaşabileceğinizi görebileceksiniz. Ayrıca vereceğiniz reklamlara sadece 1 kez çok düşük miktarlar ödeyerek kalıcı olmasını sağlayacaksınız. Bu ne demek oluyor ? Yani 1 kez reklam verdikten sonra, devamlı reklam çıkmanıza gerek kalmadan uygulayacağınız yöntem ile etkileşim alıp satışlarınızı pasif gelire dönüştürebileceksiniz. E-kitap içerisinde Shopier nasıl kurulur gibi birçok yerde kolaylıkla bulabileceğiniz bilgiler yer almamaktadır. Bu kitabın asıl amacı maliyetsiz veya az maliyet ile ürününüzün satışını etkili ve kalıcı reklam ile nasıl yapabileceğinizi anlatmaktadır.

E-Kitap Konu Başlıkları;

- Şirket kurmak gerekiyor mu ?
- Satışlarımızı nereden yapabiliriz ?
- Satış yapacağımız ürün dijital ise bunun teslimatını kolaylıkla nasıl yapabiliriz ?
- Bir önce ki konuda eğitimi alan ve WhatsApp üzerinden vermiş olduğum eğitimin geri dönüşlerine dair ekran görüntüleri vs.
- Satış yapacağınız kitleye nasıl ve nereden ulaşacağız ?
- Satış stratejisi olarak nasıl bir yol izleyeceğiz ?
- Reklam hissiyatı vermeden nasıl reklam metni yazılabilir ? (örnek metin)
- Güven ve sizlere motivasyon olması için, reklam verirken ki kazançlarımın hem shopier hem banka dekontlarının ekran görüntüleri.
- Kitleye uygun kalıcı reklam verme sonucunda, artık reklam çıkmadan pasif gelire dönüşme süreci ve 1.5 Aylık reklamsız pasif gelir kazanma sürecimin kanıtları/haftalık kazançların ekran görüntüleri..

E-Kitap Kaç Sayfadan Oluşmaktadır ?

E-kitabı olabildiğince en kısa fakat en net şekilde yazdım. Toplamda 10 sayfadan oluşmaktadır.

Not:Eminim ki neden satış stratejini başkalarıyla paylaşıp satışlarını düşürüyorsun vs gibi söylemler gelecektir. Şimdiden bu konuya açıklık getirmek isterim. Bu eğitimin satışından da kazanç sağlayacağım. Ve ben kendi ürünlerimi burada açık açık söylemiyorum. Bu Eğitimin amacı çoğu insan için kazanması zor olan paranın, meta, google gibi reklam platformlarına boş yere veya karşılığının istenilen miktarda alınmamasını önlemek. Yani etkili ve çoğu zaman maliyetsiz nasıl reklam vererek yüksek kazançlar sağlanabileceğini göstermektir. Kısacası bu bilgilerin paylaşılmasının bana bir zararı olmayacaktır. Tam tersi sizlerin parasının ve emeğinin boşa gitmediğini görmek beni ayrıca mutlu edecektir.
1 Haftalık 51.000 TL Shopier Kazanç Görseli Aşağıda Yer Almaktadır;

REKLAM VE SATIŞ STRATEJİSİ E-BOOK EĞİTİM ÜCRETİ ?

Öncelikle referans verilmeyeceğini belirtmek isterim. Çünkü aralık ayında açmış olduğum konuda WhatsApp üzerinden düşük fiyata referans olması için eğitim zaten verilmiştir. Yani 5 kişiye referans verilmiştir. Kendileri de yorum atarsa ayrıca mutlu ve memnun olurum.

E-Book Ücreti KDV'siz fiyatı: 750 TL ( Fatura istemeyenler için geçerli olan fiyat)
Fatura Kestirmek İsteyenler için +%20 KDV uygulanacaktır. Faturalı Fiyat: 900 TL

R10'da çok fazla aktif olamayabiliyorum. Bu yüzden iletişim için WhatsApp Üzerinden yazabilirsiniz. Ayrıca Eğitimi alan kişiler takıldıkları yerde her zaman WhatsApp'tan benden destek alabileceklerdir.

Satın Almak İçin WhatsApp İletişim :WhatsApp ( WhatsApp yazısına tıklayın )

LittlePickle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Niş ürün satmayı düşünenler için en doğru pazarlama metotlarından biri bu bence. Kafamdaki iş planınada büyük etkisi oldu. Emek verilirse bence global olarak da iyi para kazanılabilir bu işten.

nitro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kitap içeriği elime ulaştı. Gerçekten her bir ayrıntısı, verdiği stratejilerin içeriklerini güzelce açık bir şekilde işlemiş. Şimdi bir plan ve program çerçevesinde bu stratejiyi hayata geçirmeye çalışacağım. Ben kendisinden ve verdiği içerikten çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.

elfiza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben eğitimi satın aldım. Gayet tatmin edici bilgiler var. Kısa ve öz. Değişik bir pazarlama stili, değişik bir reklam stratejisi. Verdiğim paranın karşılığını aldım. Muhtemelen ilk kazancımdan sonra yorumu editlemem gerekecek

DreaMPeresT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş bu noktada olayı en ince detayına kadar anlatmış. Destek noktasında da kafanıza takılan her soruya cevap veriyor. Belki eğitimi ilk alan kişilerden biriyim. Biraz çalışarak güzel kazançlar elde edebilirsiniz

Dogukann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 Adet alım sağlandı her şey açıkça yazmaktadır, deneme fırsatım olduğu vakite yorumumu güncelleyeceğim herkese bilgilendirme amaçlı olması adına