arkadaslar selam bilgisayar prog yeni mezunum. geçenlerde başvurmadıgım halde bi firma cvme bakıp cagırdı. 2 hafta oldu yeni mesaj atmıslar maas 20 , yol 2k , 4k yemek ücreti
3 gün evden 2 gün ofise gidiyoruz 2 gün tatili de var. Tech support yani teknik destek uzmanlığı için. çağrı da alacağım , müşterilerin sorunlarını falan çözmeye calisicam eğitimde vericekleer. yalnız yol bana uzak. 1,5 saat yolu var 9-6 arası. sizce nasıl? daha 3-4 ay oldu mezun olalı. Daha iyi bir yer gelir mi ?
Deneyim kazanmak ve cv için güzel bir teklif sonrasına bakarsın global bir firmada çalışıyorum kurumsal firmalar için cv de önceki deneyimlerin önemli uzak olmasına bakma deneyim kazan 3-5 ay duruma göre ne kadar çalışabiliyorsan çalış sonrası zaten kapılar açılır
Ben Bilgisayar Mühendisiyim, ilanlara asgari ücret üzerinden başvuru yapıyorum ama dönüp aramıyorlar bile. Bence çok güzel maaş yeni mezun biri için.
Bende bilgisayar mühendisiyim. Asgari ücretle bir mühendis nasıl çalışır hocam? Deneyiminiz ve title niz nedir bilmiyorum. Hiç bir zaman kendimi bedavaya pazarlamam.