erkancan_87 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle belirteyim köpek iyi. Garip bi şekilde koşarak uzaklaştı.
Okuldan çıktım. Arabama bindim. Evime gidiyordum. Hızım 60-70 idi. Birden önüme atladı. Büyük de köpekti. Frene basmamla carpmam bir oldu. Frenin çok yavaşlatabildigini sanmiyorum. Maksimum 50 ye düşmüşümdür. Sol ön tampondsn vurdum. Kenara cekip o an aynadan baktığımda koşarak gidiyordu. Öldürdüm diye korktum ama kostugunu görünce icim rahatladı. Ancakkk, o an hep duydugum cumleler aklıma geldi. Kopege çarpmak duvara carpmak gibidir, arabayı paramparça eder... vs. Korkarak indim. Öne yürüdüm. Allaha şükür sadece ön plastik tampon kırılmış. Farlar vs hiçbiri yok.
Sanayiye gittim, tampon 1400 lira ödedim. Kaportacıya götürdüm. Araç boya kodunu aldı. Bugun aksam tamponu boyarım. Yarin arabayı getir takalım dedi. 1000 lira da o el emegi alacakmış. Ucuz kurtuldum ama 14 yıldır araç kullaniyorum. Ilk kazamı yaptım. Araç resimleri;



Babamın sivasta başına geldi. Bir kangal atlamış önüne. Aynı sizin gibi çokta hızı yokmuş. Çarptığı gibi araç perte çıktı. Köpekte kalkıp gitmiş. Bir kaç yüz metre yürüdükten sonra iç kanamadan ölmüş. Muhtemelen sizin çarptığınız Köpekte öyle olmuştur. İnşallah böyle bir şey olmamıştır diyeceğim ama 50 km bir canlı için hızlı.

Geçmiş olsun.