Hocalarım merhaba bi sorum var,
Google ads profesyonel reklam yönetimi yapanların tam olarak artısı nedir çok görüyorum Instagramda "satışınız yokmu? İstediğiniz geliri elde edemiyormusunuz, reklam paralarınız boşamı gidiyor" gibisinden sözleri var. Sadede gelicek olursak kısmen doğru reklamlardan istediğim sonucu alamıyorum profesyonel reklam verme veya yönetimi yapanlarla çalışan oldumu daha önce gerçekten fark varmı bilgi almak istiyorum birde oraya para kaptırmayalım boş yere..ona göre bende profesyonel destek almak istiyorum.. Teşekkürler
Merhaba. Aynı konuyu açacaktım buraya cevaplar gelmezse ben de açacağım. Yani neticede herkes uygulama indirme vb. için reklam verebiliyor ama nedir bu profesyonel çözüm dedikleri ben de merak ediyorum. Yani herkes aynı panele girmiyor mu? Ya da herkes oraya para ödeyip kaç ülke kaç gösterim günlük ne kadar diye girmiyor mu...
Hocam sizlere şöyle anlatayım bunu bizler profesyonel olarak hizmet verdiğim kişiler mevcut onlarda bot tıklamara karşı koruma sağlıyoruz işinizde en az maliyet ile en üste çıkan reklam olarak ayarlıyoruz
WhatsApp Hattından İletişime Geçebilirsiniz Yardımcı Olurum
Tya Dijital