Vigonun 1. teklifi mantıklı gibi geldi bana. Günlük 1750₺ garantisi var en azından bilemedim
İkisi de değil, kuryelikte en kazançlısı trendyol.
mümkünse orayı deneyin.
Trendyol alımları kapalı hocam
Ben 2 ve 3. şıkkın farkını anlamadim. Madem, 3. şıktaki imkanları sunabiliyorlar, 2 niye var. Yani paket başı 30 tl iken neyden feragat edip 50 tl alacaksınız hocam.
Farklı yerler hocam birisinde paket çok birinde daha az farkı o
vigo da çalışanlar memnun
Yemeksepeti ile çok yakından tanışıyoruz buraya ayrıntı vermek istemiyorum ancak saatlerce paket atmadığı zamanları da biliyorum.
Eskisi kadar müşterisi de yok, kazançlı olacağınızı düşünmüyorum bu yüzden.
Vigoyla ilgili tecrübem yok o yüzden bir şey diyemiyorum.
1. Seçenekte günlük 1.750₺ ve üstü kazanırsınız.
2. Seçeneğin neden var olduğunu anlamadım. 3.de de saat başı 80₺ fakat her paket 50₺, 2.de her paket 30₺. 3. Daha mantıklı.
3. Seçenekte günde 12 saat çalışacağınızı varsayarsak 12x80₺ 960₺ saatten kazanırsınız. Her 30 dakikada bir paket atılır sanırım, işi fazla bilmiyorum.
Yani günlük 24 pakete denk gelir, hadi diyelim günlük 20 paket atıyorsunuz. 1.000₺de ordan gelir.
3.de günlük 1.960₺ ve üstü gelir.
Bu arada iş hakkında bilgim yok, sadece kafadan tahmin yürüttüm. Karar verecekken daha bilgili birisine danışmanız daha iyi olur. Hayırlı olsun.
Hocam en iyi şartlar trendyolda diye biliyorum, yakın arkadaşlarım yaptılar. Yemeksepeti biraz sorunluydu, hem sistemsel hatalar, örneğin kapalı dükkana sizi gönderiyor vs. hem de hak hukuk anlamında.
Vigo parası çok iyi eskiden beridir ama vigo hakkında konuşan herkes "parçalıyor" diyor. Yani ağır çalışma şartı istiyorlarmış sizden birde haftada 1 gün olması lazım farklı bir bölgede paket atma sistemleri vardı onların. Buna ek olarak kaza yaptığında da borç yansıtıyorlardı. Tabi bu benim yakın arkadaşımdan aldığım bilgi. Güncel değil. Bir araştırıp girin derim.
Yemek sepeti önermiyorum 1hafta öncesine kadar oradaydım ancak ne slot ne paket var. ayrı olarak full afgan suriyeli çalışıyor. en azından benim bölgede (üsküdar) trendyola girdim çok şükür size önerim
yemek sepetimi vigomu derseniz yemeksepeti hariç hepsi olur derim
yemeksepeti türkiye pazarından çekilecek diye haber okudum 1-2 hafta önce.ne kadar gerçekleşir veya doğru bilemem ama inandım
Vigoyu tercih etmeye karar verdim. Yemeksepeti işe alımda bile çok sorumsuz adamlar telefonu bile 40 kere aramazsan açmıyor. Teşekkürler