Herkese selamlar nasılsınız umarım iyisinizdir ben de 7 Şubat'ta askerlik için başka bir ilçeye gittim ilk işlemden muaf verdi kilodan dolayı 20 gün önce de bir petrole başvuru yapmıştım bir tanıdık vasıtasıyla onun için bugün aradılar gel görüşelim diye gittim görüştüm yarın sabah başlayacağım işi çözene kadar iki üç gün sabah vardı ya sendeyim ondan sonra ya 4-12 ya da 12 8 olarak çalışacağım işte gece vardiyasında tuvalete bakan kimse yokmuş sadece 2 saatte bir paspas çekersin dediler asgari ücret veriyorlar haftalık izin yok 8 saat çalışıyorlar Bir de marketteki raflara ön yüz vesaire yapılacak müsait olduğunda konteyner kentimize çok yakın bakalım yarın başlayacağım umarım iyi olur bugün gittim Bir iki saat yardım ettim ben işi öğrenmek için onlar demedi ben dedim hani ilk günden biraz yardım edeyim diye hem işi çözmek için konteyner aramızda da dün geceden beri su kesik büyük sıkıntılar çekiyoruz bakalım hayırlısı olsun siz neler yapıyorsunuz biraz buraya çok uzun yazdım ama kusura bakmayın �yi geceler dilerim.
Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. Hayat içinde yılmak yok. Nefes aldığımız müddetçe elimizdeki o fidanı dikmeye devamını edeceğiz. Şimdiden başarılar dilerim 👍