Merhaba.
Tasarım QR kodu üretmekle ilgili bir iş fikrim var.
Bir süredir bununla ilgili araştırma yaptım ve tasarım QR kod oluşturabileceğim kodları inceledim / derledim. Stable diffision ile yeni nesil QR kod oluşturma denemeleri yaptım.
Fikir vermesi açısından hızlıca şöyle bir landing page hazırladım, ama bunun üzerine daha çok düzenleme yapılacak:
https://qrart-design.web.app
Şu anki durumda henüz başlamaya tam hazır değilim. Tasarım QR kodlarını çalışabilir formatta yapabiliyorum ama stable dissifion'da çalışır hale getirmek için biraz daha ayarlarda değişikliğe ihtiyacım var.
Ancak geliştirmeye daha fazla zaman ayırmadan önce fikirlerinizi almak istedim:
1. Tasarım QR kodu oluşturma işi hakkında fikirlerinizi merak ediyorum.
2. Kendi adıma bir şirketim yok, öncelikle freelancer platformlarda müşteri edinip bir işe dönüşşürse şahıs şirketi kurmak istiyorum. Sizce mantıklı mı, ne gibi sorunlar öngörürsünüz?
3. Eğer bir iş olarak başlarsam geliştirmek için aklıma birçok fikir geliyor ama kendim halihazırda yazılımcı olarak zaten birden çok projede yer alıyorum. Ne kadar çaba harcayıp ne kadar geliştireceğime nasıl karar vereyim? Bunu para kazanır bir hale getirirsem satmak ya da kardeşime devretmek istiyorum.
4. Fikir hoşuma gitti ama gördüğünüz gibi iş dünyasına yabancıyım ama istekliyim. Bana neler tavsiye edersiniz?
5. Siz olsanız hangi adımları izlerdiniz?