merhaba erkek tipi dökülme bendede var 18 yaşımdan beri
argan yagı
yılan yağı
zeytin yağı
bioxcin
bioblas
sa. vitamin damlası vs bunları kullandım ve etkisni çok görmedim
şuan etkisini gördügüm
banyo yaptıgımda şampuan kullanmayı bıraktım - baya etklili oldu artık kimyasal değmiyor saçıma
0,5mm dermaroller ile başladım geçen hafta 1mm aldım şuan hem dermaroller kullanıyorum hemde bıttım sabunu biraz daha azaldı dökülme
hocam şampuan kullanmama şeyini duydum başka sitelerde başka konu araştırmaları sırasında ama oluşan yağ kokutmuyor mu saçı?
19 Yaşımdan itibaren dökülmeye başladı. Ön taraflar baya seyrekleşti ama yapacak bir şey yok. Doktorun söylediğine göre erkek kelliği varmış. Son zamanlarda gördüğüm kadarıyla biberiye yağı öneriyorlar aldık bakalım ama bir faydası olmayacaktır. Tamamıyla dökülsün zamanı gelince ektiririz heralde.
Not aldım hocam biberiye yağını, teşekkür ederim
bıttım sabunu kullanıyorum kısmen fayda gördum diyebilirim.
Saçı kurutmuyor mu bıttım sabunu? benim saçlar ayrıca çok kuru zaten, 3-4 gün yıkamayınca anca kendine geliyor saçlar.
bioblas pyhto keratin şampuan aldım saç dökülmem durdu uzun zamandır.ama genetikte işe yararmı bilmem.günde 300-500 saç dökülmesi normal yerine çıkar diyorlar ama genetikse çıkmıyor.son zamanlarda '' Clear men Scalp Pro Şampuan+Bakım Kremi '' ürününü dıuydum.bunuda deneyebilirsiniz
Dediğiniz şampuanların linkini atabilir misiniz hocam?