Arkadaşlar saatlerdir uğraşiyorum hala sorunu çözemedim. Modemde hiçbir sikintim yok test ettim, müşteri hizmetlerini aradim kontrol ettiler sifir sikinti. önceden laptopumdan internete daha hizli olsun diye ethernet kablosu ile bağlaniyordum. Son 2 gündür ethernet kablosunu görüyor ama internet erişimi yok diyor, kabloyu okumuyor gibi. Evde diğer laptopuma taktim kabloda mi sikinti var diye ama diğer laptopuma kabloyu taktiğimda ethernet kablosunu görüyor, takir takir kullanabiliyorum. Internette aygit yöneticisine gir ordan kaldir-geri ekle, şöyle böyle sil diyenler var hepsini denedim ama olmuyor. Wifi ile giriş yapabiliyorum ama kabloyla kendi bilgisayarimda iş yapamiyorum 2 gündür bu durumda. Hani eskiden böyle bir sorun yoktu bir anda çikti
Kablo jack çakma kısmında hata olabiliyor. Bu bilgisayarlara göre hata veriyor veya vermiyor. Aynı sorunu eskiden iş yerinde yaşamıştık, kontrol ettiğimizde jack çakılırken renklerden 1 tanesinin hatalı olduğunu gördük. Tekrar düzgün jack çaktık ve düzeldi. Ama aynı sizin ki gibi bi bilgisayarda sorunsuz çalışıyor, diğerinde kabloyu görmesine rağmen çalışmıyordu. İnternetten jack kablosu renk dizilimine bakıp karşılaştırın iki ucunu da hocam