konuşmuşsunuz konuşmuşsunuz da çok garip konuşmuşsunuz 800 tl çeken arkadaş konuyu güncellemeden önce 150tl ye yaparım dedi

ek olarak mevzu karşı firmanın kurulumu düzgün yapmaması değildi sıfırdan düzgün bir şekilde dosya aktarımı yapılmasını istemiştim ki cpanelde 2 dakika süren bu işlem hpaneldede ortalama aynı sürelerde kuruluyor acil işim vardı diye forumdan bir arkadaş yararlansın yemek parası çıksın diye konu açtım örnek 2 gün önce ssl de bir problem vardı bir arkadaşa iş vermiştim. gelip aa forum nereye gidiyor diye ağlanmanızı çözemedim
Sonuç olarak site taşıtmak istiyorsunuz -> karşı firma beceremiyor -> hizmet almak istiyorsunuz -> konu açıyorsunuz -> fiyat teklifi geliyor -> fiyatı çok buluyorsunuz -> kendiniz yapıyorsunuz -> sonra da gelip "800TL fiyat verdiler, ben de kendim yaptım."
Ne bekliyordunuz ki hocam? hayrına mı yapacaktı birileri, fiyatı beğenmemiş olabilirsiniz fakat teklif veren kişileri aşağılar, bu işi yapanları "yaptıkları iş bir şey değil, 2 dakikalık" iş diye küçümser şekilde konuyu düzenliyorsunuz. Ben de doğal olarak eleştirimi yaptım, size iyi forumlar dilerim.