Her işin bir ücreti vardır, kişinin bilgisi, tecrübesi ve deneyimi doğrultusunda fiyat verebilir. Bugün dışarıya çıkıp bi döner dürüm + ayran yemek istediğinizde bile 300TL ücret ödüyorsunuz fakat 700 - 800TL fiyat çektiler, ben de kendim yaptım diyorsunuz. Burada iş vermeye çalışmışsınız, 700 - 800TL belki çok olabilir fakat hosting firmasının yaptığı işi beğenmemişsiniz, işi sorunsuz yerine getirebilecek birisi muadili fiyatları tabii ki de verebilir. Sizin gibi az çok bu işten anlayan, kendi işini kendi görebilen birinin bu şekilde konu açmaması gerekir o zaman.
Ben fiyat vermedim, verecek olsaydım da yarısı kadar fiyat verirdim orası ayrı bir mesele fakat son zamanlarda forumda acayip konular açılmaya başladı, hakkımızda hayırlısı.
konuşmuşsunuz konuşmuşsunuz da çok garip konuşmuşsunuz 800 tl çeken arkadaş konuyu güncellemeden önce 150tl ye yaparım dedi

ek olarak mevzu karşı firmanın kurulumu düzgün yapmaması değildi sıfırdan düzgün bir şekilde dosya aktarımı yapılmasını istemiştim ki cpanelde 2 dakika süren bu işlem hpaneldede ortalama aynı sürelerde kuruluyor acil işim vardı diye forumdan bir arkadaş yararlansın yemek parası çıksın diye konu açtım örnek 2 gün önce ssl de bir problem vardı bir arkadaşa iş vermiştim. gelip aa forum nereye gidiyor diye ağlanmanızı çözemedim