Yaklaşık bir yıl önce bir e-ticaret firması kurdum.. Web sitesiydi, ürün tedariğiydi vs derken kör topal bir yıl geçti ki benim için firmanın açık olması ile kapalı olması arasında çokta fark olmayan bir yıldı çünkü tüm enerjimi başka kendi web sitem olmak üzere altyapı ve ürün tedariği ile harcadım.. Bu zamandan sonra daha aktif reklamlara başlayıp geliştirmek istiyorum ama kargo fiyatları artık çığrından çıkmış durumda..
Anlaşmalı olmamıza rağmen en küçük kargomuz 50-80 TL arasında gidiyor ki bir tık daha büyük olursa daha da yükseliyor. İlk planda tüm kargoları ücretsiz olsun istemiştim ve ilk yıl tüm kargoları da öyle gönderdim ama bu şekilde devam etmesi çok mümkün olmayacak gibi. E-Ticaret ile uğraşan diğer arkadaşlar nasıl bir yol izledi merak ediyorum..
Örneğin 300 TL üzeri kargo bedava gibi kampanyalar mı düzenliyorsunuz? Ki düzenliyorsanız kaç tl üstüne bedava yolluyorsunuz merak ediyorum. Ya da direk her ürünün fiyatına +100 TL kargo masrafı ekleyip ücretsiz kargo mu diyorsunuz?