Saçma sapan cümleler kullananlar, Şirketi karalıyor gibi propaganda yapanlar VB. Sadece yazmak için yazanlar, muhalif olmak için yazanlar sizlere tek bir sözüm var.

Sadece Taraf tutmadan en başından okuyun yazıları..

Benim sinirlendiğim konu ortada bir hata olmasına rağmen %100 kusursuz denilmesi, Kant çekip videoyu iletmeme rağmen sorularıma mantık çerçevesinde cevap vermeyen teknik destek ekibinedir. Hem yazarak hem sesli olarak arayıp da sorun var, tespit ortada düzeltin dememize rağmen aksini savunup, 20 dakika en fazla yanıt süresi olan teknik desteğe neredeyse iki gün sonra cevap vermesi oldu, o da sinirleri tavan yapacak cevap olması, ihs teknik destek ekibi ile çözülmesi ve iddia ettikleri %100 kusursuz sözünün nasıl çürüdüğünü diğer buradaki yazılımcı arkadaşlarında cevap vermesi için buraya konu açıldı.

Bu durum bunca çabaya rağmen aksini iddia edip cevap verme tenezzülünde bulunmayan, çözüme ulaştırmayan @ihstelekom; ihs yüzünden buraya kadar gelmiştir!

Hiç bir şekilde yazılımdan anlamayan kişi videodaki gibi önce Büyük ödül gelip 9 saniye sonra düşük değerde ödüle yeniden çark döndüğünde ve Küçük ödül çıktıktan sonra yeniden dönmeyen ama sadece büyük ödülde yeniden dönen çarkı görünce ilk düşüneceği şey nedir? Hile yapmışlar düşüncesi oluşmaz mı? Neden küçük ödüller de yeniden dönmezken büyük ödüller de yeniden döner!!

Yazmışlar bak şimdi yeni çevirdim 500₺ çıktı. Konu açıldıktan bu yana müdahale etmiş olabilirler mi? Bu soru hiç aklınıza gelmez mi?

Yazmışlar bedava veriyor zaten, ortada olan biteni idrak edebilecek kapasiteye sahip değilsin maalesef.. Bedava da olsa paralı da olsa bir hizmet veriyorsan hata kusur varsa bildirmek suç oldu!!

Özellikle Yalakalık seviyesin de hareket eden Şirketi karalıyor iftirasından dolayı da şunu söylemek istiyorum.

Umut ediyorum ki bir gün kendin gibi birileri Musallat olur sana! Bunu canı gönülden istiyorum hemde.

Yeterince sinirlerimi zıplattın boş beleş yazılarınla!

Forumda onlarca insan aynı sorunu yaşamış, onda geribildirme rağmen aynı şeyleri körü körüne savunan firmaya söylenmesi gerekeni aklı selim kişiler söylemiştir ve anlamışlardır.

Toparlayacak olursam, Yazılanları gözünüzle okuyup aklınıza idrak ederek anlayın ve algılayın!!

Fitne unsuru olmayın!!!

Konuyu Kapatıyorum!