MEG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İss firmasında çalışıyorum ve ilk defa bu tarz sorunlar duyuyorum. Türk Telekom portu aktif edip , xdsl kodunu verdikten sonra internet gelir. Modem ayarlarında ki ufak bir hata dan da yapıyor olabilir. Resetleyice kapalı özelliklerin açıldığı oluyor. (Standart config de gelebilir) modemin marka modelini yazarak kurulum videolarına bakın , deneyin derim.
Süreç içinde ben 4-5 kez, Türk Telekom saha ekipleri de 1-2 kez modem resetlemesi yaptık. Sorun TT üzerinde netinternetin iss tanımlamasının güncel olmaması imiş. Ben de daha önce deneyimlememiştim. Böyle bir sorun olursa sizin de aklınızda bulunsun hocam.

GÜNCELLEME: Türk telekom tarafı insafa gelip bugün güncellemeyi sağladı ve internet bağlantısı sağlandı. Sorunun türk telekom kaynaklı olduğu net şekilde belli oldu. Fakat tabi ki netinternetin yeni bir sağlayıcı olmasının da sebebiyle, Türk Telekom üzerinde tüm Türkiye'de tanımlı olmaması biraz da netinternetin sorunu fakat ilk andan itibaren yardımcı olmak için çabaladılar. Umarım sorunsuz bir hizmet alırım. Uzun süreli kullanım için tekrar konuda güncelleme yaparım.