rivy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir solukta okudum, yutkunamadan bitirdim..

Çok geçmiş olsun
Allah razı olsun , içimizdekileri paylaşacak birilerini arıyor insan bazen.
muratuzerek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam. Allah o günleri bir daha yaşatmasın
Allah razı olsun hocam , inşallah.
rootcause adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Baştan sona okudum Allah yar ve yardımcınız olsun çok zor
Allah razı olsun , Ayakta durmaya gayret gösteriyoruz.
TaRRuZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 günlük yanlizligimiz 3 yil gibi geldi. Şebeke yok su yok elektrik yok Doğalgaz yok (patladı). Kar soğuğunda köyde 1 hafta dışarıda kaldık tanrı birdaha yaşatmasın.

Türkoğlundan saygılar.
En iyi anlayacaklardan birisin hocam , anlatmak istesek hepsini buraya sığdıramayız.
Breakupsong adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tarifi çok zor bir durum. Okurken çok etkilendim, işiniz ile ilgili düşünceleriniz dirayetinizi yansıtıyor. 99 depremini yaşayan biri olarak sizi anlıyorum. Bütün vefat eden insanlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum.

Hayatta kalanların hayatı şüphesiz eskisi gibi olmayacak ve çok zor günler geçirmekteler,onlara da sabır ve sağlık dilerim. Inşallah bir an önce eski hayatlarına geri dönerler.
Allah razı olsun, tarif edilemeyecek birşey bu hani anlatmak istiyoruz ama yazdıklarımız yaşadıklarımızı ve içimizdekileri dışarıya vurmaya yetmiyor.

cihankp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun, arabanız o koca binayı yıkılmasın diye sırtlamış sanki.
Allah razı olsun , aynen öyle tonlarca ağırlıktaki binayı 1.5 ton ağırlığındaki bir araba tutuyor , yıkıma geldiklerinde kepçenin sadece 2 defa vurmasıyla bina yıkıldı.
gaometri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun. O gün hala aklıma gelince bir tuhaf oluyorum. Evet biz de depreme yakalandık, ama çok şükür ne can ne mal kaybı oldu. Sizinkinizin yanında lafı bile edilmez. O psikolji çok farklı. PC başında bende yakalandım. hafif bir sallantı oldu. Sonra yavaş yavaş hızlanmaya başlayınca aileyi uyandırdım. Hemen o karlı günde kendimizi dışarıya attık. Dışarıya çıktığım gibi birden bir ışık patlaması meydana geldi. Herher birden aydınlandı.

Aynen sonra biz de anladık ki sadece Diyarbakır'da değil bir çok yerde olmuş bu deprem. Veee dün gece aklımdan çıkaramadım. Acaba yine olacak mı ve bunu düşünen ben değilmidir diye düşünüyorum.
Allah razı olsun , Dün gece'den sabah 6 'ya kadar biz yine dışarıdaydık ve kaybettiklerimizi anıyorduk. Gözüme dünden beri hala uyku girmedi gözümü kapattığımda o gün o an yaşadıklarım aklıma geliyor.