fonların hepsini her bankadan, bankaların mobil ve internet uygulamalarından alabilirsin. yatırım hesabı açtırman yeterli, onu da online açıyorlar zaten. fon alış satışlarında komisyon falan yok çünkü zaten bir fon işletim ücreti fiyatlara yedirilmiş durumda. fonların tamamını tefas.gov.tr'den görebilirsin. her banka ile işlem yapabilirsin. saat bire kadar verdiğin alış emirleri o gün, daha sonraki emirler ertesi gün işleme girer. satışta sorun yok, hemen satarsın.
altın sertifikası ALTIN.S1 darphane altın sertifikası olarak geçiyor. ben aracı kurumumdan hisse senedi alır gibi alıyor, satıyorum. kurum komisyonu dışında (benim için vergiler dahil onbinde üç) bir ödeme yok. para T+2^de eft'ye hazır oluyor, anında baka hisse ve fon alımına hazır alıyor. makas falan yok.
paradan para kazanacaksan bir aracı kurumla çalışmanı öneririm. zaten hisseleri banka yada kurumdan alman güvenlik açısından birşey farkettirmiyor, hisselerin tamamı takas'ta saklanıyor. banka da kurum da batsa seni beni ilgilendirmiyor.
ben öylesine dibine kadar sıyırıyrum ki parayı cebimde 20 lira nakit olsa kendimi şanslı sayıyorum. o derece yani....
Sizin araci kurumunuz nedir hocam ozel degilse, ozelse pmden gonderir misiniz rica etsem