cetin61 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Melih Kardeşim Öncelikle seni tebrik ediyorum. Kaç yaşındasın bilmiyorum fakat azmin ve hevesin harika

Başlamadan > Başaramazsın
Çalışmazsan Hata Yapmazsın > Çalışmalısın ve Hata Yapmalısın
Ticarette Batmandan Ticareti Öğrenemezsin

Çok kez Hevesin Kırılacak Motivasyonun bozulacak çevrendeki herkes sana hayal dünyasında yaşıyorsun diyecek. Pes etme > Pes ettiğin gün kaybettiğin gün olacak...

Bir elin Nesi Var? İki Elin Sesi Var. Kısaca Tek başına başarılı olma imkanın daha az, çok kişi ile daha fazla sonuç alacağın gibi çok kişi ile daha büyük çıkmazlara da yol alabilirsin TECRÜBE...

Zaman Hepimiz için En önemli kavramlardan para ile değer biçilmez hiçbir şekilde
X noktası ile Y Noktası gibi bu yüzden acele etmek gerekir

Senin çıkmak istediğin yola 2017 Yılında çıktım. Olduğum yerde çok saydım sebebi tecrübesizlik oldu ve çok kişi ile iş başarırım sandım ancak olmadı sebeplerin bir önemi yok sonuç önemli sonuçta 5 iler gitmişsem 3 kademe de geri gelmek zorunda kalmışım

Bazen Cihazlar da sorun olur ya elektroniklerden bahsediyorum sorun çıkartınca RESET düğmesi vardır. Kendini hazırla kendine RESET atmak zorunda kalacaksın

Çok Kazandım Kazandıklarımdan daha fazlasını kaybettim. Fedakarlık yapmak zorunda kaldım. Dengeleri ayakta tutmak için mecbursun bazı şeylere bunlara hazırlıklı olmak gerekli

Anket yapsak emin ol herkes kazanmaya para olarak bakar %99 diye bilirim kalan %1 sadece benim gibi bakacaktır. Sorun bendemi onu da halen çözemedim...
Kazanmak > Başarmak > Başarılı Olmak > Bilgi Sahibi Olmak > Tecrübe Edinmek daha bir çok ekleyemeyeceğim maddeler...

Yaşım 42
2024 Yılı Kasım ayında Emekli olacağım düşün artık gerisini

Hedeflerimin halen %5 dahi yerine getiremedim %95 Başarısız oldum. Sebepleri saymaya kalsak bir sürü sebep var. Ancak sonuç önemli sonuçta %95 Başarısız oldum ve Başarmak için yola halen devam ediyorum...

Sonuçta Başarılar Dilerim
Bilgi almak istediğin her konuda elimden geldiğince bilgi vermeye çalışırım

Dürst Ol > Şeffaf Ol
Senin ile Yol Yürüyecek Herkeste bu özelliği ara yoksa uzaklaş...
Çok teşekkür ederim Çetin Abi, okurken hem motive oldum, hem ders çıkardım. Senin gibi bu yolları geçmiş yalayıp yutmuş her kişinin tavsiyesine, bilgisine ihtiyacım var. Ne yapmam gerek nasıl yapmam gerek düşüncesi yiyip bitiriyordu beni. Ama benim bir başarı noktam yok başarı sonsuz edinilebilen bir şeydir ve ben onun peşindeyim. 22 Yaşındayım kendimi geliştirmeye çalışıyorum her açıdan işime yarayacak her işi araştırıyorum ileride lazım olursa bilgim olsun diye beynimin içi kütüphaneye döndü. Yolum çok uzun ama başarmak için kısa.