Etik konusunda haklı olabilirsiniz ama firmada ben yapmıyorum hediyeni vermiyorum desede bir şey diyemeyiz sonuçta kampanya bu durdurma hakları var.
Şimdi güzel kardeşim bir kampanya belirliyor ve halka kullanıcılara müşterilere arz ediliyorsa, ben kafama göre kazansan da şuna hediye veririm, şuna vermem Dİ-YE-MEZ! öyle bir lüksü yok! Bu tutum Müşteri kaybettirir ve firma hakkında ki düşünceler olumsuz olur.
Sistemde hata yok söyledikleri doğru, ama nasıl hata yok, verilecek hediyeler misal, kendi algoritmalarınca örneğin domain indirimi vermek istiyorlar vs bir şeyin oranını arttıracaklar çarka diğerleri belki 0 olacak hiç gelmeyecek veya düşük ihtimal olacak şekilde kendi vermek istedikleri oranı bilemem. Diğerleri biraz daha reklam amaçlı durur.
Örneğin domain verecekler dedik ya oran 100% dür misal. Kesin olarak domain gelecek, ama animasyonu hatalı yapmaları sonucu, sunucudan cevap almadan dönen çark durmaması gereken hediyede duruyor, sunucudan cevap gelip domain almalıydı bu kullanıcı diyince tekrar dönmeye başlıyor. Bu tarz hiçbir sistem çarkın hızı vs ile alakalı değildir arkada belli olan oranlarla alakalıdır,ihsnin hatası sunucu hediyeye karar vermeden animasyonu başlatmak olmuş. Böyle olunca da kullanıcılar tabi ki sinirlenir. Bu animasyon düzelse bile emin olun şansınıza bağlı değil arkada belirlenen oranlara göre hediye alacaksınız. Her zaman.
Aslında anlattıklarınız Sistemde hata olduğunu gösterir

Sistem var ve hatalı sonuçlar ve yanıltıcı sonuçlar veriyor ise insanları sizin de deyiminizle sinirlendirecek durum söz konusu ise bunun başka bir açıklaması yoktur. Sistem %100 doğrulukla çalışmıyor.
Açıklamalarında ki cevap :
Ön yüzde bu şekilde bir problemle karşılaşılmasının tek nedeni network gecikmeleri, tarayıcı gecikmeleri ve tarayıcıların JS kodlarını yorumlama sorunlarından meydana gelmektedir. diye cevap vermişler. Videoyu izlediğiniz de Videonun dönmesinde hiç bir şekilde gecikme takılma yok, Bu durumda network , tarayıcı gibi bug nasıl oluşabilir? Önce duruyor Büyük ödülde, 9 saniye bug oluyor

sonra yeniden dönüyor ve daha düşük değerde hediye veriyor. ve ne hikmetse bu bug önce küçük ödül çıkınca ikinci defa döndürmüyor çarkı..