selcuksofta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiçç sıralama bakmayıp bence bir sonraki makaleye odaklanmak lazım. Ama yok ben durmam diyorsanız biraz daha tanıtım almalısınız. Tanıtım almayın vs diyen hiç bir seo'cu ya da inanmayın lütfen. Elbette seo yaptırın hizmet alın seo'culara itiraz etmiyoruz elbette bizde seo hizmeti alıyoruz. Ama işte tanıtım aldırmamalar, yok footer link zarar verirler, yok işte sektörünüzden alın diğer yerlerden almayın gibi değişik değişik anlatımlar boş hocam. Paranız oranında da'sı dr'si yüksek, hitli, yaşlı sitelerden yazı alında nereden alırsanız alın, bütün tespitim budur, işte gidin sizi geçen arkadaşa bakın ne yapmış sizde onu yapın vs vs vs diye geliyor seo'cualr sağolsun, bakıyorsunuz sizi geçen hiç bir şey yapmamış eeee şimdi cevap ne? İşte bu da google'un geri zekalılığını gösteren bir olgu daha, google kapatılsın
Ben rakibe bakıp ona göre aksiyon almaya karşıyım, rakipsiz olmak istiyorum. Onun yaptığının aynısını yapacaksak ne farkımız kalacak ki?

Backlink konusunda sorun yok arkadaşlarla anlaşıp alıyorum. Ama herhalde fazla kaliteli bir siteden almışım, aldığım tanıtım benim önüme geçti. E şimdi ne anladım bu işten o çözmeye çalışıyorum 😂