Hocalarım, herkese Günaydın. Uyku tutmayınca Tüm gece boyunca iş fikirleri kategorisinde gezmeye başladım. Sonrasında çok uzun zamandır hayalini kurduğum örnek aldığım insanlar gibi hem doğru iş yapıp hem de para kazanmanın peşinden koşmak istedim. Gerek bilgi gerek geliştirme açısından kendimce ilerletmeye çalıştım. Forumda neredeyse tüm iş fikirlerini okudum ve muhtemelen bu yazıdan sonra da okumaya devam edeceğim. Ben buradan aklı başında insanlarla iş kurmak istiyorum. E-ticaret olur, bi' oyun geliştirme olur, site yönetme olur, sağlam bütçeli bir Instagram Haber, Butik, Ürün sayfası olur bunları konuşup iş planı yürütebileceğim birilerini arıyorum. Neden yapmayalım? Neden denemeyelim? Neden her iş fikrinin altında SMM Panel tayfası, $670M kazanç garantili e-book görelim? Kendimi sanki bir şey satmak için çabalıyormuş gibi hissediyorum ama gerçekten ben bunu birileriyle yapmak istiyorum. Kız arkadaşım her zaman destekçimdir her zaman arkamdadır. Ekip olmak istiyorum açıkçası burada birbirleriyle tanışıp başarmış abilerim kardeşlerim var. Bunu ben de yapmak istiyorum ve bir gün başardığımda buradaki dostlarım, kız arkadaşım da benimle birlikte başarmış olsun istiyorum. Herkese hayırlı sabahlar dilerim.