proxyminee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok sağolun hocam bu mesaj sonrası asla güvenmemem gerektiğini anladım zaten 50 100 dolarım var yok onlada bir kaybediyom bir kazanıyom kaldıraçta böyle devam ediyim şeytana uyup ek hesaptan para alıp atıcaktım zor dayandım.

Sakin diyeyim hocam ben de o hatalara çok düştüm ciftlikbank detaymaxs kairosplanet gibi sistemler yüzünden 55 tane icram vardı baktığında para tatlı geliyor ve 7 yıldır hala o borçları ödüyorum hergun forumda sabahlıyorum burada yurtdisi forumlarında telegramdaki gruplarda iş gelsinde günü kurtarayım diye 6 yıldır evliyim evlendim kalktım ertesi gün 55 icra dosyam toplamda 1.5 milyon borcum vardi düğünden olan borç sadece 150 bin TL gerisi hep geçmişte senin gibi düşünüp bu işlere girdiğim içindir çok mağduriyet yaşadım aman diyeyim siz yaşamayın paranızı 100 200 300 $ farklı resmi yerlerde değerlendirin bu tür sistemlerde ilk girenler hep karlı çıkmıştır oda ilk girenlerin sadece %70 kesimi sonrası hep hüsran bu sistemlerin asıl mantığı ilk gelenden al sonrakine ver ondan. Al başkasına ver uzak. Durmanizi tavsi ederim.