öncelikler herkese hayırlı akşamlar bol kazanclar diliyorum
rabbimden hep şunları istedim huzurlu ve sağlıklı bir yaşam çok şükür hayat inişli çıkışlı malesef başımıza herşey geldi yinede bu halimize şükür olsun.
depremde 7 akrabam ailemden 2 kişiyi kaybettim.
evim arabam işim herşeyim gitti olsun verende rabbim alanda sorun etmedim.
öyle bir doluyumki nerden başlasam anlatsam bilemiyorum rabbim bir daha yaşatmasın depremde r10da ve bir çok platformda beni ve bizleri yanlız bırakmayan hatta adlarını tek tek yazsam destan olur > COCUKLARIMA boyama kitabı bile yollayan ince düşünceli kardeşlerim var hepniz benim ailem gibisiniz beni nasıl görürseniz görün çünki gercekten zor durumda burda yardım dayanışma oluyor cünki bugün bana yarın sana.
bu nedenle asla kimseyi asla ama asla ırk din dil meshep ayrımı etmeden sevin insana insan olduğu icin değer verin.
malım var pulum var demeyin kibirede düşmeyin neden biliyormusunuz ansızın bir gece sadece 2dk da herşeyiniz gidebilir bizler gibi keşke herşeyimiz gitseydide canlarımız gitmeseydi ama elden birşey gelmiyor
rabbim bu mubarek gecenin yüzü hörmetine ölmüşlerimize rahmet yakınlarına sabır versin inşallah.
DEGERLİ R10 ÜYELERİ BANA YARDIMCI OLAN OLMAYAN HERKESE AYRI AYRI TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİKİ VARSINIZ BABALAR VAROLUN.
1 yıl önce o zor durumda bebegimin mamasına cocugumun oyuncagına kadar düşünüp az cok demeden katkıda bulunan herkese ayrı ayrı tşk ederim
NOT: burdan ailemden küçük alim ruhun şad mekanın cennet olsun ailemden elifim ruhun şad olsun kucuk prensesim seni asla unutmayacagım.
akrabalarımdan vefat eden can yoldaşım kemalim ahmet amcam veli dayım kezban ablam güler yengem ver diger uzak akarabalarım sizlerinde mekanları cennet olsun kalbimizde kalacaksınız
ALLAHIM KİMSELERE BÖYLE ACILAR YAŞATMASIN

BU GECE SABAH OLURMU ACABA?