Benim doğuştan olan hastalığım ile psikiyatri ilaçları çakışıyordu dediğim gibi kilitliyordu arkadaşım da benimle aynı hastalığa ve aynı depresyona sahip bir hastaya verilen ilaçları görmüş bunlardan bir yazdırıp denesen dedi ben de yazdırdım ve iyi geldi 1 adet kas gevşetici lioresal depresyon ilacı olarak da paxera 20 miligram olanı var 40 miligram olanı var önce 20 ile denersin olmazsa 40 verirler ama 20 çözer ben bayağı kötüydüm çünkü. Bir de atarax ve nörodol bunlarda ekstra sakinleştirici ve uyku sorununu çözüyor her zaman kullanmaya gerek yok bunları. İlaç çeşitleri çok derdinizi anlatacaksınız eğer işe yaramazsa değiştireceksiniz ta ki işe yarayana kadar. İşe yarayanını bulduğunuzda yani size uygun olanı bulduğunuzda artık sadece bittikçe yazdıracaksınız. Çünkü her birinin farklı farklı etkileri vardır mesela bazısı diyelim ki sürekli uyku yapar bu da günlük hayatınızı sürdürmenizde engel olabilir işiniz vardır gücünüz vardır. Ama benim gibi tamamen pasif bir hayatı olan için uyku yapması çok önemli bir şey değil
Norodol sıkıntılı bir ilaç dikkatli kullanın.kismi felç yapabiliyor umarım artık alismissinizdir