Öncelikle elinize emeğinize çok teşekkür ederim. Bu anlattıklarınızı ben daha önce tüm maddeleri uyguladım. Olumlu sonuç aldım. Adsense onaylandı. Ben sizin 6. Madde olayına değinmek istiyorum.
MAKALE kısmı önemli arkadaşlar. YAPAY zeka olmayan. Sizin cümleleriniz ile yazılmış olması en önemlisi.
Evet yapay zeka olayına bence kesinlikle girmeyin. Çünkü yapay zeka sizin yerinize düşünmüyor. Sağdan soldan bulduğu kelimeleri sizin yerinize yan yana getiriyor. Örneğin siz yapay zekaya sordunuz; "Spor ne kadar önemli ?" diye Yapay zeka size "Sağlıklı yaşam için spor önemlidir" cevabı verdiğinde başka biri "Sporun önemi nedir" diye sorduğunda ona da "Spor sağlıklı yaşamda büyük öneme sahiptir" şeklinde cevap verir. Genel yapay zeka 15-20 kullanıcıda bir aynı kelimeleri yan yana yazarak cevap veriyor. Bunu test etmiştik. Aynı kelimeleri bir süre sonra yan yana yazarak oluşturulan makaleler Google tarafından kopya içerik olarak algılanıyor. Bunu da bizzat test ettim daha önce ve Adsense alamamıştım. Şuan
Muhabirden isimli haber siteme kendi cümlelerimle haberleri giriyorum daha özgün içerikler oluyor. Sadecespor.net isimli sitem için de aynısını yapmıştım 4-5 güne onay aldım. Bu benim yapay zeka ile ilgili önerimdir. Okuyan herkese teşekkür ederim.
Hocam inglizce sitem var türkçe akademik makaleleri ingilizceye çevirip yayınlıyorum googlenin bunu algılama ihtimali var mı ?