Merhaba arkadaşlar, piyasa çok durgun 2 haftadır aracım ve evim ilanda ancak yazan eden yok. Yazanlarda ciddi alıcılar değil. Evimi satıp başka bir ev almak istiyorum. Beğendiğim evin sahibi sadece araç takası istiyor ancak aracım o evin yarısı hem evimi hemde arabamı satıp yeni ev ile araba almak istiyorum. Değerini çok fazla kaybettirmeden hızlıca nasıl elimden çıkartabilirim?
Araba için konuşuyorum. Kimse elindeki parayı harcamak istemiyor. örneğin 1 milyon liralık nakit para 1 milyon liralık arabadan daha değerli şuan. Eğer acil satman gerekiyorsa fiyatını indirmen gerekir. Örneğin sarı siteye bakıp 1 milyon yazıyorlarsa o arabayı şuan 1 milyona satamazsın şu piyasada.
yıllarca araba alıp satmış birisi olarak söylüyorum. Aracınızın arayıp sorana kadar kademeli olarak fiyatı aşağıya çekin. Ne zamanki arayıp görebilir miyiz demeye başladıkları zaman gider fiyatını bulmuş olacaktır.