merhabalar Sellmyapp , Sellanycode tarzı sitelerden alışveriş yapan arkadaşlarım için uyarıdır.
SellMyApp sitesinden hala alışveriş yapıyorum destek ekibi falan hala çok iyidir. Siteler karışmaması açısından bunu belirtmek istedim.
Sellanycode sitesinden daha önce alışveriş yapmıştım son alışveriş 50 dolarlık oldu , Bundle paket almıştım. Boş dosya indi. Bunu desteğe yazdığım halde 1 aydır dönüş olmadı. Ücret iadesi yok.
Daha kötü olanı Sellmyapp üzerinden sattığım bir uygulamayı sitedeki başka biri satın alıp burada satış için yayınladı. Bunu da desteğe yazdım uygulamanın benim olduğunu çalarak yayınlandığını gene en ufak destek bildirimi yok.
Site ekibi alınan uygulamanın download linkini açıyor burdan yana sıkıntı yok. O saniyeden itibaren satıcının vicdanına kalıyoruz. Eğer satıcı boş dosyada koymuş olsa kimsenin umrunda olmuyor. Ücret iadesi yada herhangi bir telafi yöntemi yok kendinize dikkat edin.

Uzun zamandır alımlar yaptığım için o tarz bir siteden alışveriş yapmadan önce o dosya sende var mı diye de bana sorabilirsiniz. Uygun fiyattan yardımcı olabilirim.