ResLio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Umarım batarimda tekrardan alım yaparım 🥵
Düşüşler alım fırsatı, yarın Fed faiz indirdiğinde bitcoine inanacaksiniz
Hisse alarak milyoner olamassin, bitcoin beni kurtaracak inanıyorum, fakat düşüncenize saygı duyarım, bende düşeceğini düşünüyorum 1 ay içinde veya halvingte, uzun vade tuttuğum için kısa vadede pek dikkate almıyorum, kısa vadede tradeler kazandırır çünkü bogadayiz, ben etkinliklere bile katılıyorum, çekilişte 1 avax çıktı, 1 avax 40 dolar şuan, bogada 1 k olsa beleş 1 k kim kime verir, gerçek boga geldiğinde para dagatacak kar millet 5 doları begenmicek, fakat 5 10 dolar diyip geçmeyin, birike birike dağ olur, ben sigara parasını atıyorum borsaya, sigara 59 TL, her maasta sigarayı hesaplayip atıyorum artı yatirimlarim vb
2015 te altın alan adam yeni yeni kar ediyor
Hesap sizin yönetmek sizin karışmıyorum
Ytd
Bu şekilde düşündüğünüz için batacaksınız düşüncesi var zaten. Avax 1k dolar olsa arz olayını biliyor musunuz mesela? Bir coinin fiyatını belirleyen şey nedir? Kaba taslak hesaplama ile şu an avaxın 1k dolar olması için ona giriş yapması gereken turar 435 Milyar Dolar peki tüm kripto para piyasasının toplam hacmi nedir? Öyle borsa sizin düşüncenizle şu 1₺ alayım belki 1000₺ olur bak şu düşmüş onuda alayım uçar gibi bir alan değil. Yazdıklarınız arasında ki tek doğru olan şey uzun vadenin kazandıracak olması.