Dini bile alay konusu edecek kadar alçalmışız da haberimiz yokmuş meğer. Allah akıl fikir versin bu kadarda açık açık alalade konuşabiliyorlar.
İslam a inanmayan sayın hocam, hatta bazı kişileri olayları sebep gösterip dini bıraktım diyen sayın hocam, hatta siz namaz kılın ben konserlerde eğlenim diyen sayın hocam,
Senin zaten dinle alakan yokmuşki sadece gün yüzüne çıkaracak ilan edecek yüzün, bahanen yokmuş. Oh işte bahaneyi de bulmuşsun ne güzel.
Dini benim binde birim kadar öğren sonra gel. Konudaki diğer mesajlarımı da oku hatta sonra kim haklı kim haksız anlarsın. Ben 5 vakit namaz kılan adamdim. Allah kelimesini her harfine kadar büyük yazan adamdim. Sizin o taptiginiz adam bizleri bu hale getirdi. Dini din olmaktan çıkardı. Bizlerin de gözünü açtı. Sizlerde birgün siyasal İslam'ın bu ulkede ne kadar tehlikeli olduğunu ve mevcut iktidarin din kisvesi altinda sizi nasıl uyuttugunu anlarsiniz ama o zamana ulke kalir mi bilemem. Hala akillanmadiniz ya ne deyim. İnandigin dini sunlari yazarak temsil ediyorsun. İnsanlarin günahıni almak bu kadar kolay. Bahaneymis bak sen. Hiç kendinizde suç yok, hiç zihniyetimizde hata var diyemezsiniz zaten. Padisahiniz cok yasasin yeter ki. Dinde luks israf satafat olmaz diyemezsiniz. İsraf haramdir diyemezsiniz. Cami büyük olunca cennete gideceginizi falan mi sanıyorsunuz. Ben ibadetimi yapıyorum merak etme . Nasıl yaptığım da seni alakadar etmez. Sizin gibiler böyle cevaplari hak ediyor sadece. Şu konuda 3-4 kisiden baska seni ve zihniyetini savunan yok farkindaysan. Herkes beni savunmus. Demek ki doğru yoldayım. İşin içinde din bile olsa realist yani objektif olmayı öğrenin. O zaman savunaniniz cok olur. O zaman doğru yolda olursunuz. Mesajimi burada çarpıtarak bir yere varacağını saniyorsan bir metre yol kat edemezsin bu yazdıklarınla