[TALİP DEĞİLİM]
Merhabalar sadece konuyu görünce aslında ihtiyacınız olabilecek programın yazılması aşamasındaki gereksinimlerini yazmak istedim.

Eğerki base yani temel olarak ihtiyacınızı merak ederseniz buyrun....

Öncelikle veriler o sitelerin paylaştığı api, servislerden mi çekilecek yoksa bir bot mu yaptırıp çektireceksiniz ? Ben her zaman karşıdan api servis takep edip, onu kullanmayı öneririm
Farzedelimki api servis ile devam etmek istediniz.

Ozaman izlemeniz gerekenler;

1- json verileri ( api servislerden )
2- Json verilerini sizin web uygulamanızın anlayacağı şekile cevirmek için derlemeniz. ( örneğin : JsontoCsharp vb gibi )
3- json serialize deserialize işlemlerini gerçekleştirmek ve bunu veri tabanınıza göndermek içinde 2. maddedeki işlemin olmuş olması lazımki o modellere göre veritabanı ile münasebet gerçekleştiresiniz.
4- Admin paneline veritabanından bilgileri çekip busefer CRUD ( oluştur/ekle, oku/çek/listele , düzenle/güncelle ve delete işlemi yapabilesiniz.
5- Tabi birde admin paneli için basit bir login işlemi yapmanız lazım.
6- Veritabanı tablolarını json yapılarına göre oluşturabilirsiniz.
7- Webapp de ihtiyac duyacağınız sayfalar. ( temelde üyeol,girişyap, parolasıfırla, profil sayfası, Otel liste sayfası üstünde edit ve delet butonları ile , düzenle sayfası, notlar ( kullanıcılarınız için ) )
8- Verilerin anlık çekilmesini istediğiniz için bunu direk programatik bir şekilde backend kısmında yapılması gerektiğinden onun için ekstra bir sayfa, buton vs ye gerek yok.

Umarım az çok işinize yarar. İyi forumlar