Merhaba ben
Muaz, foruma bugün katıldım ve ciddi amaçlarıma ilerlemek istiyorum
İş arıyorum, bilgisayar üzerinden
her işi yapabilirim bana yarım saat göstermeniz yeterli ne istediğinizi. Copy-Paste, Hesap açma, Ürün Girişi, Veri Toplama vs. basit işler önceliğim, forumda
güven kazanmak ve
çevre edinmek adına ufak tefek işler ile başlamak ve sağlam adımlar ile ilerlemek istiyorum.
Bana bir şeyler öğreten, inanan ve destekleyen kişinin yüzünü asla kara çıkartmam ve sonuna yanında dururum.
Bilgi sahibi olduğum asıl konular ise şunlar;
- Kripto paralar ve İndikatörleri (Bollinger bantları ve Ichimoku Bulutu konusunda ders verecek bilgiye sahibim) 2 yıl önce slayt ve videolarım hazır halde bu işi pazarlamayı düşünsem de bilgisayarımın hdd yanması, kurtaramam ve üzerine bir vefat haberi almam bu işlere ara vermeme sebep olmuştu
- Grafik tasarım, Sosyal medya içerikleri için video kapak tasarımı, davetiye ve yapay zeka tasarım.
- Video kurgu, Kat Montaj, yatay-dikey sosyal medyalara uygun video kurgu, ham dosyalardan yayına hazır vaziyete kadar kurgu yapabilirim
- Bilgisayar bileşenleri, her bütçeye uygun en iyi performansı alabileceğiniz bilgisayar toplayabilirim, 22 yıllık bilgisayar dükkanı sahibi aile dostum abim ile beraber.
Kolay öğreniyorum merakım ile beraber kendime bir şeyler katmak özgüvenimi arttırıyor.
Bu yazıları onlarca defa yazıp sonuç elde edememek bende resmi bir dil oluşturdu. Ama sanırım burası daha cana yakın olgun ve samimi bir ortam izlenimi verdi bana.
Yakında çalışma dileklerimle, görüşmek üzere.